Haberler

Burgazspor'da Yeni Başkan Mustafa Bayrak

Bursa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Burgazspor’da başkanlığa Mustafa Bayrak seçildi.

Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Burgazspor'da başkanlığa Mustafa Bayrak seçildi.

Mudanya'yı uzun yıllardır başarıyla temsil eden Mavi Yunuslar, yeni sezon öncesinde yönetim değişikliğine gitti. Geçen pazartesi günü Burgazspor Lokali'nde yapılan olağanüstü kongrede tek listeyle göreve seçilen yeni yönetim görev dağılımı yaptı. İlk yönetim kurulu toplantısında, Mustafa Bayrak oy birliğiyle kulüp başkanlığına getirildi. Bayrak başkanlığındaki yeni yönetimde; Fuat Ülker (başkan yardımcısı), İbrahim Aydın, Ertan Alkan, Mesut İçen, Mesut Alan, Murat Özdemir, Mehmet Meral (genel kaptanlar), Yaşar Ülkeroğlu (idari amir), Engin Demirci, Orkun Baysan (muhasip üyeler), Ersin Memi, Erdem Karataş (basın ve halkla ilişkiler), Kadir Doktur, Yunus Zeytinci (yönetim kurulu üyeleri) yer alıyor.

Kendilerine gösterilen teveccühten dolayı genel kurul üyelerine ve taraftarlara teşekkür eden Burgazspor Kulübü Başkanı Mustafa Bayrak, "Camianın büyük desteğini alarak yola çıktık. Burgazsporumuz'u hak ettiği yerlere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yönetim kurulumuzda çok değerli arkadaşlarımız yer alıyor. Birçoğu Burgazspor'da top koşturmuş, futbolun içinden gelen isimler. Sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Takımımızın başarısı için camia olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Güçlü bir kadro ile yeni sezona iddialı şekilde girmek istiyoruz" dedi.

Bu arada yeni yönetim, göreve gelir gelmez Kurban Bayramı öncesinde teknik kadro ve futbolculara, alacaklarını ödeyerek para dopingi yaptı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Bayrak Mudanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title