Haberler

Burdur Makü'de Sağanak Altında Mezuniyet Coşkusu

Makü'de sağanak altında mezuniyet coşkusuBURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 2015- 2016 Akademik Yılı mezuniyet töreni sağanak altında gerçekleştirildi.

Makü'de sağanak altında mezuniyet coşkusu

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 2015- 2016 Akademik Yılı mezuniyet töreni sağanak altında gerçekleştirildi.

MAKÜ mezuniyet töreni Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından MAKÜ Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Gazi Atatürk Stadyumu'nda sona eren kortej sonrası mezuniyet törenine geçildi. Törene, Vali Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ile akademik ve idari personel ve aileler katıldı.

MAKÜ halk oyunları ekibinin gösterisi sonrası mezunlar adına Özgün Şanlı ve Sümeyra Çevik yaş kütüğüne plaket çaktı.

Törende konuşan Vali Hasan Kürklü, Büyük bir bölümünüz Burdur'dan ayrılıp aldığınız bilgi ve irfan ile vatanın farklı bölgelerinde iş hayatına atılacaksınız. Nerede hizmet verirseniz verin unutmayın ki sizler Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin bayrağını taşıyorsunuz. Üniversitenizi çalışma hayatınızda da yücelteceğinize şüphem yok. Hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim dedi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da Sevgili aileler bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınızı daha donanımlı daha hayata hazır şekilde sizlere teslim ediyoruz. Emanetlerinizi geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için her türlü imkanı seferber ettiğimizi bilmenizi isterim dedi.

Konuşmaların ardından bu yıl mezun olan 5 bin 300 öğrenciden bölüm birincilerine protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Sağanak altında süren mezuniyet coşkusu Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla'nın konseriyle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Adem Korkmaz Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title