Haberler

Burdur'da "Uğur Mumcu'yu Anma Paneli"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Burdur'da düzenlenen "Uğur Mumcu'yu Anma Paneli"ne katıldı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Burdur'da düzenlenen " Uğur Mumcu'yu Anma Paneli"ne katıldı.

Burdur Belediyesinin, konferans ve sergi salonunda düzenlediği etkinlikte konuşan Özel, Mumcu'nun başına ne geleceğini bildiğini söyledi.

Mumcu'nun, kendisinden çıkacak parçalardan binlerce Uğur Mumcu'ların ortaya çıkacağını, karlı 24 Ocak Ankara gününde bildiğini ifade eden Özel, şöyle konuştu:

"Bugün Mumcu'nun gazetesinin iki yazarı, bir tanesi genel yayın yönetmeni, bir tanesi Ankara temsilcisi, Can Dündar ve Erdem Gül Silivri Cezaevinde tutuluyor. Uğur Mumcu'nun yazdığı köşede yazıyorlardı. Ondan önce Mustafa Balbay o cezaevinde 5 yıla yakın kalmak zorunda kaldı. Cumhuriyet gazetesinin ve yazarlarının başına gelen hiçbir şey tesadüf değil. Bu, Türkiye'de Cumhuriyet'e yönelik çok ciddi bir saldırıdır. Demokratik laik cumhuriyeti ve üniter devlet yapısını parçalamak için sistematik bir saldırı var."

Mumcu'nun kitabında "siyaset, sermaye ve tarikat üçgeni"ne dikkat çektiğini vurgulayan Özel, "Mumcu bu yapının Türkiye'nin başına neler getireceğini söylüyordu. Aslında Mustafa Balbay'ları içeri atan, şimdi 'Paralel yapı' diye nitelendirilen ve o günlerde bugünkü hükümetle kol kola yürüyen yapı" dedi.

Etkinlikte konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise program sonunda Özel'e plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Uğur Mumcu Özgür Özel Burdur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title