Haberler

Burdur'da Hdp Binasına Saldırı (2)

'hem PARTİMİZE, HEM BAYRAĞIMIZA SALDIRDILAR' HDP İl Eşbaşkanı Mustafa Taylan, dün gece parti binasına yapılan saldırıyla ilgili polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını söyledi.

'hem PARTİMİZE, HEM BAYRAĞIMIZA SALDIRDILAR'

HDP İl Eşbaşkanı Mustafa Taylan, dün gece parti binasına yapılan saldırıyla ilgili polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını söyledi. Saldırıda parti binasının tüm camlarının kırıldığını, tabelanın indirildiğini ve meydanda yakıldığını belirten Mustafa Taylan şöyle dedi:

"Ne yazık ki saldırdıkları binamızda ülkemizin bayrağı dalgalanıyordu. Bu hem partimize hem de bayrağımıza yapılmış bir saldırıdır. HDP olarak son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu kutuplaştırma, ötekileştirme neticesinde çıkan çatışmaların önünde duran, bunun bir an önce barışla neticelenmesini sağlamak amacıyla cansiperane şekilde mücadele eden bir siyasi partiyiz. Halklarımızın sesimizi duyarak, bize karşı linç girişiminde bulunmalarından ziyade, bizim barış dilimize ortak olmalarını, beraber meydanlara çıkıp bu savaşı durdurmalarını, barışı haykırmalarını istiyoruz. Bu ülke hepimizin. Bu acılar hepimizin ortak acıları. Yeter artık gencecik canlarımız ölmesin, analarımız ağlamasın. Bu ülkeyi hep beraber kalkındıralım, barışı sağlayalım, savaş ortamı kimseye fayda getirmez. HDP olarak barışın temini hususunda elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar yapmaya hazırız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Mustafa Taylan Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title