Haberler

Burcu Esmersoy'un Gerçek Adı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ünlü sunucunun resmi kayıtlardaki adının Kamile Burcu Esmersoy olduğu ortaya çıktı.

Son zamanlarda Başar Savur ile yaşadığı aşk ile gündemde olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, ticarete atıldı. Ekranlardaki başarısını ticarete taşımak isteyen ünlü sunucu, Biordina Tekstil ve Kozmetik adında bir şirket kurdu. Resmi kayıtlardan Burcu Esmersoy'un gerçek adının, Kamile Burcu Esmersoy olduğu ortaya çıktı.

ŞİRKET ORTAĞI OLDU

Esmersoy’un, 150 bin TL sermaye ile yüzde 50 oranında ortak olduğu şirket, her türlü tekstil, aksesuar, kozmetik ürünü ve spor malzemelerinin satışını yapacak. Ağırlıklı olarak internet üzerinden satış yapacak şirkette, ünlü sunucunun ortağı ise Merve Göknar İnal.

Kaynak: Magazin

Burcu Esmersoy Başar Savur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

AHA:

KAMİLE DAHA ÇOK YAKIŞMIŞ :D

22
0
yanıtYanıtla
kamil ile kamile:

vay kamil

5
2
yanıtYanıtla
ss:

o ne ya hamile gibi

2
2
yanıtYanıtla
mehmet:

Çok kaliteli habercilik, muhteşem bir beyin. Tişikkirler haberler. com :)

3
1
yanıtYanıtla
meltem:

bak ya, nasıl önceden bilemedik, bilim adına büyük kayıp oldu bu süre, insanlık tarihi adına bir bilinmezlik aydınlatıldı, . . . .

2
1
yanıtYanıtla
sariye takma adım çiğdem:

habere gel. . . .

1
1
yanıtYanıtla
ww:

kamile, sadiye, meliha, şaziye vs. bu tür eski isimler bence çok daha sağlam zengin ve soylu duruyor.

1
1
yanıtYanıtla
ZAGOR:

Vallah eyi arvat allah sabına bağaşlasın hele bi gözleri varıki nazer demesin yani lafın gısası gözel gadın vesselam

1
0
yanıtYanıtla
mervee:

babaannesinin ismidir kesinkamile

0
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

bence bu haber gündeme oturmalı

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title