Haberler

Burcu Esmersoy, Tayttan Vazgeçmiyor

Güncelleme:

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün bir AVM'de üniforması haline gelen tayt ve spor ayakkabılarıyla görüntülendi.

Burcu Esmersoy, önceki gün İstinye Park'ta alışverişte görüntülendi.

"SPOR GİYİNMEYİ SEVİYORUM"

Ünlü sunucu üniforması haline gelen tayt ve spor ayakkabıları sorulunca "Spor kıyafet giymeyi seviyorum. Böyle kendimi çok daha iyi hissediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy İstinye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

Türk oğlu Türk Mobil-IOS:

Memleket yangın yeri basın tayt'ın derdine düşmüş. Bunu haber yapacağınıza mehmetcik ne durumda,emekli işçi memur kışı nasıl geçirecek,çiftçi ne durumda,esnaf ne halde onu araştırın.

16
2
yanıtYanıtla
ahmet99:

bol şeyler rahatlık açısından ve sağlık açısından doktorlarında kabul ettiği bir şekilde daha iyi ama nedense bu kadınlara ne olduysa salgın derecesinde tayt giyip bütün vücut hatlarını ortaya dökmek sevdası başladı bu spor giyinme değildir derinin üstüne suni yapmacık bir deri çekmeye benzer, vücudun sağlığını bozan birşeyin içinde spor kelimesi geçemez. . . bu ap açık teşhirdir, kadınların vücutlarını gösterme arzusu ve bunun karşılığında kendine bakıldığını dikkat çektiğini bilme zevkidir.

6
12
yanıtYanıtla
hasan özvardar:

bir de yıkansın öyle görün yaşlı neneler gibi suratı hep makyaj

15
2
yanıtYanıtla
ŞADİ 25.Mobil-IOS:

Orasını burasını gösterecek göstersin göstersin sevaptır

8
8
yanıtYanıtla
ccc:

bu soğuk havada tayt giyme üşütüp altına kaçırırsın

14
2
yanıtYanıtla
ayıp:

madem tayt giydin azcık eteği olmalı taytta sıfır noktası uluorta gösterilmez. . illa edep illa edep.

14
1
yanıtYanıtla
MAGANDA:

AMMA GICIK BİR TİPİ VAR HA TAM SOPALIK. . . .

7
6
yanıtYanıtla
57Mobil-ANDROID:

habere bak habere cat

11
2
yanıtYanıtla
sibir tatar:

kedi yıyemedıgı ete mındar der he he

2
10
yanıtYanıtla
Şok olduk:

Haberi görür görmez arkadaşları aradım inanmadılar linki paylaştım.oha falan olmuşlar amerikayı aramışlar ordaki arkadaşları haberdar etmişler onlarda çüş falan olmuş fransadan birader aradı abi doğrumu dedi .doğru maalesef dedim.o almanyadaki arkaşlarını aramış onlarda hollanda belçika derken ortalık karıştı.bi saat sonra acil durum toplantısı yapıcaz neticeyi bilemiyorum şimdiden tahminde bulunmak çok zor bi kahve içip detayları analiz etmek lazım çok önemli bi haber çünkü ülkenin geleceği bu ikisinemi bağlı ne bende bilmiyorum sonucu bekleyip görücez .

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title