Haberler

Burcu Biricik'in Hiç Bilmediğiniz Yönleri

Güncelleme:

Son dönemde oyunculuğu ile takdirleri toplayan 27 yaşındaki Burcu Biricik'in bilinmeyen yönleri ortaya çıktı. İçinde afacan bir erkek çocuğu yattığını söyleyen Biricik yemek yemeyi çok seviyor.

Burcu Biricik ; Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi derken Hayat Şarkısı ile kalbimizde kendine bir yer edindi. Önce, platonik ama çok da kötü olmayan zengin kızı oynadı, sonra mahallenin saf, temiz ama takıntılı aşığını, en son da Hülya oldu. Hülya, iyi ve kötünün sentezinden doğan karakterlerden biri… Hem cadaloz, hem sevilesi… Hem kaybeden, hem kazanmak için her şeyi göze alan. Hem deli, hem aşık.

NASIL BİRİ?

27 yaşında, yolun başında, oyunculuğu ve güzelliği takdir edilesi Burcu Biricik hakkında bilinmeyenleri derledik, gelin bakalım bu bıcır bıcır bir o kadar da dediğim dedik kız nasıl biriymiş.

ARTİZ MEKTEBİ BİRİNCİSİ

Kanal D'nin 2011 yılında yayınlanan Artiz Mektebi isimli yarışmasında birincilik kazanmış olan Burcu Biricik, oyunculuk için en sağlam adımlarını yarışmanın ardından atıyor.

AKDENİZ GÜZELİ

2006 yılında henüz 17 yaşındayken Akdeniz'in geleneksel güzellik yarışması Miss Mediterranean'da 1. oldu!

OYUNCULUK KANINDA VAR

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda eğitim görmüş olan Burcu Biricik, "İkinin Biri", "Yaşlı Hanımın Ziyareti", "Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" gibi birçok oyunda sahne aldı.

KISA FİLM DE VAR

Bir patlama sonucunda Toprak'ın günlerinden kesitler sunan, doğanın bize sonsuz kaynak sunmayacağına vurgu yapan bir kısa film ile Burcu Biricik bize olası bir felaketten sesleniyor.

İÇİMDE AFACAN BİR ERKEK ÇOCUĞU YATIYOR

Karanlık Oda'nın yaptığı soru-cevap'da en çok vurguladığı şey küçükken bir erkek çocuğu gibi afacan olması.

YEMEK YEMĞİ VE ŞARKI SÖYLEMEYİ ÇOK SEVİYOR

Mithat Can Özer'in yazıp bestelediği Hayat Şarkısı isimli şarkıyı çok güzel seslendirmiştir.Yemek yemeği çok sevdiğini sürekli dile getiren oyuncunun ıspanak dışında her yiyecekle arasının çok iyi. 34 beden olmasına rağmen yemek için yaşayanlardan...

YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPMAK İSTİYOR

En çok ağladığı film Babam ve Oğlum. Hangimiz ağlamadık ki o filmde, çılgınlar gibi...
Doğaya olan sevgisi her halinden belli olan Burcu Biricik'in en çok yapmayı istediği ekstrem spor, yamaç paraşütü... (NoluyoTV)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Biricik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title