Haberler

    Burak Yılmaz'ın Sırrı Yerli Teknik Adamlar Mı?

    Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Süper Kupa maçı sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş durumda.

    Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaybetmesinin ardından gösterdiği etkisiz performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Burak Yılmaz'ın, önceki sezonlara oranla formsuzluğu dikkat çekiyor.

    Süper Kupa maçında ilk şutunu 101. dakikada çeken Kral'ın bu formsuzluğunun nedenleri başta sarı kırmızılı taraftarlar olmak üzere tüm futbolseverlerin aklını kurcalarken, golcü futbolcuyu sizler için mercek altına aldık.

    Yerli teknik adamlarla kendini buluyor


    Tıpkı Sergen Yalçın gibi dört büyük takımın da formasını giyen ve özellikle Şenol Güneş'in Trabzonspor'unda gösterdiği performansla dikkatleri çeken Burak'ın kariyerinde en dikkat çeken nokta yerli teknik adamlarla çok daha fazla gol atması.

    Yabancılarla gol ortaması düşüyor


    Beşiktaş'ta Jean Tigana, Fenerbahçe'de Luis Aragones, Galatasaray'daysa Roberto Mancini ve Cesare Prandelli gibi dünyaca ünlü dört teknik adamla çalışan ancak bu dört teknik adamın yönetiminde 95 maçta ancak 22 gol atabilen Kral'ın, yabancı hocalarla gol ortalaması %23'te kalmış durumda.

    Şenol Güneş'le coşmuştu


    Trabzonspor'da Şenol Güneş, Galatasaray'da Fatih Terim ve Beşiktaş'ta yaşadığı hayal kırıklığı sonrası kendisine Fenerbahçe'nin kapılarını açan Vestel Manisaspor'da Yılmaz Vural'la çalışan Burak, yerli teknik adamların yönetimindeyse 185 maçta 104 golle %56'lık bir gol ortalaması yakalamış durumda. Özellikle 30 Süper Lig maçında 32 gol bularak toplamda 35 golle kapattığı 2011-2012 sezonunda tam bir gol makinası halini alan Burak, bu sezonun ardından transfer olduğu Galatasaray'da da kaldığı yerden devam etmiş ve Fatih Terim yönetiminde 39 maçta 32 gol bulmuştu.

    Uğur Aktan

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Şenol Güneş Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title