Haberler

Burak Yılmaz'ın Dürüm Siparişi Olay Yarattı

Güncelleme:

G.Saray'ın Başakşehir mağlubiyeti sonrasında Florya'ya akın eden sarı kırmızılı taraftarlar, Burak Yılmaz'ın dürüm sipariş ettiğini öğrenince kıyameti kopardı.

Galatasaray'ın Başakşehir karşısında aldığı 4-0'lık ağır yenilgi sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar Florya'da isyan bayrağını açtı. Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Prandelli ve futbolcuları protesto ederken Burak Yılmaz'ın dürüm sipariş ettiğini öğrenen taraftarlar çılgına döndü.

PRANDELLI İSTİFA

4-0'lık ağır skor sonrasında Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden sarı kırmızılı taraftarlar, "Prandelli istifa, ruhsuz futbolcu istemiyoruz" tezahüratı yapıyor.

BU FORMA SİZE BÜYÜK

Taraftarlar Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a da tepki göstererek, "Bu forma size büyük" şeklinde slogan attı. Bu arada sarı kırmızılı takımı taşıyan otobüs, taraftarların bulunduğu ana kapı yerine arka kapıdan tesislere girdi.

DÜRÜM SPARİŞİ OLAY YARATTI

Bu arada Florya'da yaşanan bir olayın taraftarın çileden çıkmasına neden olduğu iddia edildi.Beyaz TV'deki iddiaya göre, Burak Yılmaz tesislere dürüm siparişi verdi. Bu sapirişin kurye tarafından getirilmesiyle birlikte taraftarın tepkisi de büyük oldu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Metin Oktay Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

metehan:

orda takım yuhalayacağınıza gidin sizin için can verenler için 2 dua edin

31
4
yanıtYanıtla
VATAN EVLADI:

hepinizin allah belasını versin, bu memleketin 3 tane dağ gibi evladı şehit edildi siz neyin derdindesiniz. Kanınız bozuk sizin yediğiniz ekmek haram size

27
4
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

lan duyarlı saplamalar sorsanız bi halt ettiğinizi zannettiniz yok işte hepinizin ALLAH belasını versin 3 şehidimiz var siz neyin derdindesiniz diye serzenişte bulunuyosunuz lan akıl fukarası hem onunla bunu nasıl bir tutuyosun madem öyle bize bela okuyacağınıza gidin ''yasin''okuyun gevşekler sizi bir sürü insana bela oku hakkına gir sonra şehide ağlayalım dümeni yap sieeee çakallar sizi. . .

16
7
yanıtYanıtla
ragi1907:

BETER OLL BETER 4X4

13
7
yanıtYanıtla
emre.k:

afiyet olsun 3 tane daha söyleseydi :)

19
1
yanıtYanıtla
Galcim buse:

şerefsiz bi de utanmadan dürüm söylemiş.

7
12
yanıtYanıtla
hain galatasaray:

sayın abdullah öcalanın sevdiği takım olan galatasaray hepimiz üzmüştür

9
10
yanıtYanıtla
ressam:

adamlar milyonları götürüyor yenmiş-yenilmiş ne farkeder. . . saf taraftar da kendini paralasın. :(

18
0
yanıtYanıtla
gamsız babo:

napsın yemesin mi aç mı bıraksın kendini? yenildi diye intihar mı etsin?

14
2
yanıtYanıtla
yunus:

Ülke karışıklık içinde ve futbolu da batmak üzere. Bizim uzun ömürlü devletlerimiz olmuyor gerçekten tarih boyunca osmanlı haricinde kurduğumuz devletilerin 40ı çıkmadan yıkıldığına tanık olduk, tarih sayfalarında.

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title