Haberler

Burak Özçivit Nerede?

Güncelleme:

Burak Özçivit'in Periscope sürprizi sosyal medyayı salladı!


Clear'ın ünlü oyuncu Burak Özçivit'le başlattığı yeni dijital proje kısa zamanda büyük beğeni topladı. Son dönemlerin en popüler uygulaması Periscope'un entegre edildiği #buraknerede projesi kapsamında takipçiler 5 Temmuz'a kadar Burak Özçivit'le buluşabilmek için yarışacak.

Clear'ın #buraknerede projesi, 26 Haziran Cuma günü sosyal medya fenomeni Aslı İnandık'ın Burak Özçivit'le bir cafede karşılaşıp Periscope yapmasıyla başladı. Tamamen organik bir yayılımla sadece 17 dakika boyunca 2.000 kişi tarafından izlenen ve 100.000 beğeni alan Burak Özçivit'in Periscope virali çok keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Burak Özçivit'in samimi ve sıcak tavırları sayesinde 24 saat sonunda izlenme sayısı 6.000'e çıkarken, beğeni sayısı 295.000'lere yükseldi.

Clear'ın yeni projesi kapsamında Burak Özçivit'le buluşma şansını yakalamak isteyenler, 5 Temmuz'a kadar Clear Men Türkiye'nin Twitter hesabından ipuçlarını takip edecek. Takipçiler, 1 hafta boyunca Burak Özçivit'in nerede olacağına yönelik tahminlerini #buraknerede hashtagli check-in'leriyle tweet atacak. Yapılan yer bildirimlerine Clear Men Türkiye'nin Twitter hesabından "sıcak-soğuk" yönlendirmeleri yapılacak.

5 Temmuz günü Clear sayesinde yeri doğru tahmin eden takipçilerle Burak Özçivit'in buluşması Persicope üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Özçivit Twitter Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title