Haberler

Neslihan Atagül'ün Yeni Partneri Burak Özçivit Oldu

Güncelleme:

'Fatih Harbiye'nin 'Neriman'ı Neslihan Atagül, yakışıklı oyuncunun yeni dizisinin partneri oldu. İkili dizide tutkulu bir aşkın kahramanı olacak.

Burak Özçivit, geçen yıl Star TV'yle anlaşmış ve Ay Yapım'la çalışacağını duyurmuştu.

Senaryosunu Özlem Yılmaz ile Anıl Eke'nin yazdığı dizide yakışıklı oyuncu, fakirken zenginleşen bir genci canlandıracak. Özçivit, Neslihan Atagül'le tutkulu bir aşkın kahramanı olacak. Atagül'ün sevgilisi Kadir Doğulu da, şu günlerde Sevdam Alabora dizisinde Elçin Sangu'yla başrol oynuyor.

FİLME DE DEVAM EDİYOR

Neslihan Atagül, dizi çekimleri öncesi Abdullah Oğuz'un "Senden Bana Kalan" filminde Ekin Koç'la rol alıyor. Elif ile Özgür adlı 2 gencin aşını anlatan filmin çekimleri Adatepe ve Ayvalık'da devam ediyor.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Neslihan Atagül Fatih Harbiye Burak Özçivit Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (25)

1111111111111:

YA O KIZ HİÇ YAKIŞMAZ BURAĞIN YANINA OKADAR YAKIŞIKLI KARİZMA BİRİNİN YANINA O KIZ OLMAMIŞ

50
5
yanıtYanıtla
ZüleyhaMobil-IOS:

Artık hiç bidizi tutmayacak insanlar bilinçlendi bütün oyuncular subliminal mesaj veriyor. Cinselliği ve karşı cinsle ilişkiyi normalleştiriyorlar. Ahlak örf adet nerde kaldı.

31
6
yanıtYanıtla
aaaaaaaaa:

gayet normal bir kız hiç bir özelliği yok

31
3
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Allah askina buragin yanina bu kiza kadar adammi bulamadilar ya . kılkuyruk kılıklı kız .hic yakismazlar ayni dizide rol almaya. Kesinlikle izlemicem ve izletmicem. Zaten bitcek hemen eminim. Fahriye evcenle ayni dizide oynatmamak için elinizden geleni yaptiniz. Yakisan çiftleri oynatmayinda boyle kil kuyrukları oynatin.

29
3
yanıtYanıtla
dişi asLAn Mobil-ANDROID:

bncede gzl kız degil burak gbi heybetli bi erkek içn bu cok celimsiz cocuk gibi ya keske meryem üzerli veya selen soyder fln olsa

16
4
yanıtYanıtla
jhhjjnjMobil-ANDROID:

ya bence fatih harbiye de daha guzeldii neriman ve macittt hic yakismioo burak ozcivitle bence

17
1
yanıtYanıtla
eminemm:

gayette hoş bir yüzü var. En azından doğal.

8
4
yanıtYanıtla
AdaMobil-IOS:

Sakıııııııın o kız hakkaten olmaz cirkın cok çirkin

9
2
yanıtYanıtla
ÖzlemxxMobil-IOS:

Bu kiz oldumu simdi ya, Bu Ne ya?

8
2
yanıtYanıtla
adil Barış Mobil-IOS:

Haber yapın haber

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title