Haberler

Bülent Uygun: "Oyuncularımızın Ortaya Koyduğu Mücadele Bizim İçin Önemli"

- Bülent Uygun: "Oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadele bizim için önemli"GAZİANTEP - Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynayacakları Bursaspor maçına ilişkin, "Anadolu'dan şampiyon olma başarısı gösteren, gerek seyircisi ve gerek camiasının büyüklüğü ile Bursaspor var.

- Bülent Uygun : "Oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadele bizim için önemli"

GAZİANTEP - Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynayacakları Bursaspor maçına ilişkin, "Anadolu'dan şampiyon olma başarısı gösteren, gerek seyircisi ve gerek camiasının büyüklüğü ile Bursaspor var. Çok zor bir deplasman bizi bekliyor "dedi.

Gaziantepspor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak ligde kalma umutlarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Bülent Uygun, cumartesi günü oynayacakları zorlu Bursaspor deplasmanında galip gelmek istediklerini söyledi.

"Oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadele bizim için önemli"

Zorlu Bursaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligde oynanan son maçlara bakıldığında iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Sistem itibariyle futbolcularımız sistemimize adapte olmaya çalışıyorlar. Özverili bir şekilde mücadelelerini devam ettiriyorlar. İki tane şampiyonluğa oynamış takımdan biri deplasman biri evimizde olmak üzere sahadan puanlar alarak ayrıldık. Tabi son oynadığımız Fenerbahçe maçında 3 puan istiyorduk. Amacımız arzumuz bu yöndeydi. Sonucunda yenemediğiniz yerde yenilmemek en önemli faktördür. Çünkü bulunduğunuz ortam sizi strese sokuyor ve gerçek performansı sergilememizi engelliyordu. Futbolcuların oynadığı oyuna baktığımızda, 90 dakika boyunca ortaya koydukları mücadele bizim için önemliydi. O yüzden mutluyuz ve artık bundan sonraki sürece bakıyoruz" şeklinde konuştu.

"Çok zor bir deplasman bizi bekliyor"

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'den sonra yine zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Uygun, "Önümüzde yine Anadolu'dan şampiyon olma başarısı gösteren gerek seyircisi ve gerek camiasının büyüklüğü ile Bursaspor var. Çok zor bir deplasman bizi bekliyor. Tabi hedefimiz yine bireysel yetenekleri sergileyip oyun sistemi ve felsefesiyle sahada yüreğini koyan, kazanma adına savaşan, yeteneklerini sergileyen, Allah'ın izniyle de inşallah 3 puan alarak dönen bir Gaziantepspor'u arzuluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Bülent Uygun Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title