Haberler

Bülent Korkmaz, Taraftardan Destek İstedi

Güncelleme:

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, önümüzdeki hafta Kayseri'de oynayacakları Akhisar Belediyespor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta Kayseri'de oynayacakları Akhisar Belediyespor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kulüp binasında basın toplantısı yapan Suat altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisar maçına hafta başından beri hazırlandıklarını hatırlatarak, "Oynadığımız Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında iyi oyun vardı. Kazanacağımız her iki maçta maalesef berabere bitti. Özellikle Gaziantepspor maçında 2-0 öndeyken berabere kalmamamız beni ve takımımızı çok üzdü. Şuan önemli olan takımın iyi oynaması, takım savunması ve hücumunu iyi yapması. Bunlar bizim temel düşüncemizdi ve bunu uyguladık. Tabi ki kazanmak en önemlisi. İnşallah Akhisar maçında kendi sahamızda 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın son durumunu değerlendiren Korkmaz, "John Boye ile Mandjeck milli takımdan sakat geldiler. Benim düşüncemde oyuncuları Galatasaray maçından sonra mili takıma yollamak istemiyorum. Tabi bu bizim düşüncemizle olmuyor. Onlarla da konuşacağız. Nihayetinde onların sakatlıkları devam ediyor. Bu konuda böyle bir sıkıntımız var" ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz, Akhisar maçında her takımın işinin zor olduğunu ifade ederek, "Biz iki taraflı bakıyoruz. Oynadığımız oyunun üzerine koyarsak kazanacağımızı düşünüyoruz. Antep maçında kornerden 2 gol yedik. Beni üzen tarafı bu. Antep maçında oyunun hakimi bizdik" şeklinde konuştu.

Korkmaz son olarak, "Sağolsun başkanımız bütün imkanlarını seferber ediyor. Bizim istediğim tek şey taraftarımızın maça gelmesi. Nihayetinde Passolig kolay bir uygulama. Düşük bir ücreti var. Bu duyarlılığı Kayseri halkından istiyoruz. Nihayetinde Süper Lig'de şehrin tek kulübü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Bülent Korkmaz Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

Turgut yegit:

Pasolig varsa seyirci gelmez .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title