Haberler

Bülent Ersoy ve Sevim Emre, Oya Aydoğan İçin Dualar Okutuyor

Güncelleme:

7 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımda olan ve doktorların bir türlü uyandıramadığı Oya Aydoğan için Sevim Emre ve Bülent Ersoy, Kuran kurslarında dualar okutuyor.

Aort damarı yırtılan ve 7 Mayıs gecesi ameliyat edilen Oya Aydoğan hâlâ yoğun bakımda. Doktorların "Beyinde ödem, sol tarafında güçsüzlük var, uyandırmıyoruz" dediği Oya Aydoğan'ın şifa bulması için yakın dostları Bülent Ersoy ile Sevim Emre; Eyüp, Fatih, Yenibosna ve Florya'daki Kuran kurslarında dualar okutmaya başladı.

"HAİN VE SİNSİ BİR KADINSIN"

Hastaneden ayrılmayan Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın program partneri Lerzan Mutlu'ya patladı. Çünkü kulağına Lerzan Mutlu'nun 6 Mayıs'ta Oya Aydoğan'a "Seni gelecek sezon programa aldırtmayacağım. Hain ve sinsi bir kadınsın" diye bağırdığı geldi.

"CANLI YAYINI BASARIM"

İddiya göre; Oya Aydoğan'ın kavga sonrası tansiyonu yükseldi. Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu için "Haddini aşıyor, canlı yayını basarım. Çok kızgınım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bülent Ersoy Oya Aydoğan Sevim Emre Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500

Yorumlar (6)

Yavuz Selim:

:D Bakın buda komik, diyanetin imamı vs hepsi paralı işçi. Parayı verin israilin bekası için bile kuran okurlar.

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok mübarek bir zamat bütün kuran kursları seferber olmuş vay oya sen neymişsin

8
0
yanıtYanıtla
KÜRT İSMET:

KUYRUĞUNUZ SIKIŞINCA ALLAHI HATIRLARSINIZ amma diğer zaman sahillerde çıplak gezersiniz bu ne iştir yüzsüzler. kimi kandırıyorsunuz.

6
1
yanıtYanıtla
ismet:

he bitek sen Allahi biliyon sahillerde gezenler bilmiyor sen hrkesten fazla hevesilin sahilde gezmeye olsa iyi cipkalik görmeye meraklisin bu cok günah hem insan hayatinin özgürlügünede aykiri sahillerde bulunmasan iyi olur buarada Ismet bi türk adidir kürtsen türk ismini kullanmican arkadas

yanıt1
yanıt0
doğrusu:

Böyle bir başlık atanlara yazıklar olsun. .

5
1
yanıtYanıtla
2222:

Bu dünyada yaşadığımız herşey rabbimizin bize müsade ettiği kadardır, hiç bir ölümlü ne yaparsa yapsın bunun önüne geçemez. dua etmek tabiki çok güzel ama ben dua ettim şöyle oldu , böyle oldu demek Allah''ın takdirinin önüne geçmektir.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title