Haberler

Bülent Ersoy'un, Muzaffer Özpınar'ın Cenazesinde Taktığı Gözlükler Olay Oldu

Güncelleme:

Dün yaşamını yitiren ünlü bestekar Muzaffer Özpınar, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Bülent Ersoy'un taktığı gözlükler dikkat çekti.

Dün yaşamını yitiren ünlü bestekar ve tambur sanatçısı Muzaffer Özpınar, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, vefat eden yakın arkadaşının cenazesinde taktığı gözlükle dikkat çekti.

ÜNLÜ İSİMLER DE CENAZEYE KATILDI

Özpınar, bugün Levent Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Müjde Ar, Bülent Ersoy, Muazzez Ersoy, Orhan Gercebay, Selami Şahin, Mustafa Keser gibi ünlü isimler katıldı.

ERSOY'UN GÖZLÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un, cenazede giydiği kıyafet ve taktığı gözlük dikkat çekti. Ersoy'un, ünlü bestekarın mezarına toprak attığı da görüldü.

UNUTULMAZ ŞARKILARIN BESTEKARI

Muzaffer Özpınar Klasik Türk müziği bestekarı ve tambur sanatçısı. Bestelerini yaptığı "Dost Bildiklerim, Neye Yarar Gelişin, Tanrım Beni Baştan Yarat" gibi çok sayıda sevilen şarkıları ile ünlenmiştir. Özpınar, Zeki Müren'in "Kahır Mektubu" albümündeki tüm şarkıların bestekârı olup ve başta Zeki Müren olmak üzere birçok sanatçının sahne ve plak orkestrası şefliğini yapmıştı. Müslüm Gürses, Sibel Can gibi pek çok ünlü isim şarkılarını seslendirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muazzez Ersoy Levent Camii Bülent Ersoy Yeniköy Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (210)

adanalımobilWeb@haberler.com:

Akape gibi bir partinin iktidar olduğu bir toplumda ,Bülent ersoy gibi kimselerin de sözüm o na “sanatçı“ veya “ünlü“ denilmesi normal , sözlerimi anlamayanlar için Siz neysinizki sanatçınız ne olsun işte hali

4
55
yanıtYanıtla
61-leemobilWeb@haberler.com:

Allah cok verip sasirtmasin..az verip aratmasin.

25
2
yanıtYanıtla
ZazamobilWeb@haberler.com:

Allahım sen kimseyi maymun etme.

19
3
yanıtYanıtla
dünyamobilWeb@haberler.com:

Korkunç görünüyor Cadılar Bayramı kostümü giymiş gibi

22
0
yanıtYanıtla
?:

o kılık ne la şimdide başı açık rahip mi olma yolunda :D

21
1
yanıtYanıtla
KarahalilMobil-IOS:

Agzina saglik turan kardesim. Tek kurtulus AKP. Kürt insaninda alevisininde herkesin. Aklin yolu birdir. Oylar akp ye

14
6
yanıtYanıtla
Eski akp liMobil-IOS:

oylar hdp ye

3
17
yanıtYanıtla
bruksel:

SUPURGESINI UNUTMUS

20
0
yanıtYanıtla
Artist Cenazesi:

Cem Yılmaz''ın dediği gibi minareye kaynak yapacak herhalde.

18
1
yanıtYanıtla
ismail:

görüntü kirliliği

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title