Haberler

Bülent Ersoy: Hayvanları Severim Ama Kürküm Orijinal

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kürkünün gerçek olup olmadığını soran gazetecilere "Hayvanları Ömür Gedik'ten daha çok severim ama kürküm orijinal" yanıtını verdi.

Bülent Ersoy, Günay'daki sahnesi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Üzerindeki kürkün gerçek olduğunu söyleyen Diva "Asla imitasyon kullanmam. Kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına da gelmiyor. Hayvanları Ömür Gedik'ten daha çok sever ilgilenirim, bakımlarını üstlendirtirim" dedi.

NUR YERLİTAŞ'A TAKILDI

Diva'yı dinlemeye gelenler arasında Nur Yerlitaş ile Neslihan Yargıcı da vardı. Ersoy, "Nur, Arap şeyhinin eşi için hazırlattığı parfümden bir tane de bana verdi. Fiyatı 14 bin TL" dedi.

Bülent Ersoy, sık sık pahalı kürkleriyle basının karşısına çıkıyor;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Nur Yerlitaş Ömür Gedik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (17)

ilzined:

hayvan bile değilsin yaa. . pislik madde

37
1
yanıtYanıtla
Bahr:

Bence bu üzerine giydiğinde hayvan canlıydı. Bunu görünce korkudan ruhunu teslim etmiştir.

33
0
yanıtYanıtla
ÖmerMobil-IOS:

Sende orginal hayvansin be bilo :-))

18
0
yanıtYanıtla
yıkıımmMobil-ANDROID:

Sen o hayvanlara kurban ol lan pis herif

16
1
yanıtYanıtla
Xboy:

Chplilerde bu tip şeyleri çok seviyor

11
4
yanıtYanıtla
As:

Tabi ki sever, kürklerini giyiyor, tek seferde kemiğine kadar kiloyla et, yoğurtlu kebapları götürüyor. Bu kadar faydasını gördüğü için o değil de kim sevsin?

12
0
yanıtYanıtla
Bahtı kara:

Hayvanları seviyor olsaydın o kürkü giymezdin vicdansız bay bülent

10
0
yanıtYanıtla
z.doganMobil-ANDROID:

allah kahredsin ohayvavları diri diri soyub böyle insan görünümlü hayvanlara giydirenlere

10
0
yanıtYanıtla
Karadayi Mobil-ANDROID:

Eeeee bu gayet normal.birşey Bülen hanmi desem Bülent abimi desem çünkü sede bir hayvansin. insana benuer bir yaninmi kalmiş.

6
0
yanıtYanıtla
çok tuhaf:

Belki o sırtındaki kürk le bir çok fakir doyardi ama tok açın halinden anlamaz Sizingibiler olduğu sürece fakirlik bitmez öbür dünyada kürk giydinmi diye sormazlar bir fakiri doyurdunmu diye sorarlar ayrıca sen kürk almasan hayvanlarda katledilmez

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title