Haberler

Bülent Arınç, Manisa'da Sahur Yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği sahur programında yaklaşık bin kişiyle sahur yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği sahur programında yaklaşık bin kişiyle sahur yaptı.

Alaybey Mahallesi'nde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'un işyerinin önünde gerçekleştirilen sahur programına eşi Münevver Arınç ile birlikte katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, vatandaşların gelecek Ramazan Bayramı'nı erkenden kutladı. Burada kısa bir konuşma yapan Arınç, Orta Doğu ve Afrika'da yaşayan Müslümanların yaşadığı zulme dikkat çekti. Arınç, "Allah bizleri bayramlara kavuştursun. 78 milyon insanımızı topraklarımızda huzurlu inşallah sevinçli günler yaşatsın. Sadece Türkiye'de değil özellikle çevremizde uzak yakın Müslüman ülkelerdeki zulümler haksızlıklar, gözyaşları biran evvel bitsin onlarda bayram yapsınlar. İnsanlar ölmesin, gözyaşı dökmesin, acılar yaşamasın Türkiye güçlü olsun ki onlara emredebilsin, Türkiye güçlü olsun ki nerede bir ah eden varsa Türkiye onun yardımına koşabilsin. Türkiye onlar gibi zulmün yaşandığı ülke olmamışsa burada sizin çok büyük payınız var. Siz Türkiye'yi sağlam tutuyorsunuz. Hamdolsun burası bir huzur adası gibi çölde bir vaha gibi Türkiye hamdolsun ki dünyada her zaman örnek gösterilen bir ülke oldu. Suriye'ye baktığımızda, Irak'a baktığımızda, Yemen'e baktığımızda ta Mynmar'a gittiğimizde, Bangladeş'e baktığımızda maalesef acılar, gözyaşları, zulümler, işkenceler, insanlar hayatlarını kaybediyor. Hamdolsun ki Türkiye sadece onlara yardım eden, kendi içerisinde de birliğini, kardeşliğini, sevgisini devam ettiren bir ülke. Bizi oralara benzetmek isteyenlere Rabbim fırsat vermesin. Bizi de o ülkeler gibi kan deryasına götürmek isteyenlere Allah fırsat vermesin. Biz de uyanık olalım. Bizde bu fırsatları bilelim. İnşallah ülkemizdeki istikrarın, huzurun devamı için el ele verelim. Hak yolunda birleşelim, hak yolunda her zaman birbirimize dua edelim." dedi.

Arınç, konuşmasının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title