Haberler

Bülent Arınç'ın Açılışını Yaptığı Öğrenci Yurdunda Arama Yapıldı

Güncelleme:

Manisa'da, 12 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açılışını yaptığı öğrenci yurdunda, FETÖ soruşturması nedeniyle arama yapıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturmada 12 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açılışını yaptığı öğrenci yurdunda polis arama yaptı.

YURTTA ARAMA YAPILDI

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, savcılık talimatı üzerine FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında İbret Öğrenci Yurdu'nda arama yaptı.

AÇILIŞINI ARINÇ YAPMIŞTI

Turgutlu'da 12 Mayıs 2013 yılında hayırseverlerin ve Turgutlu Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan İbret Öğrenci Yurdu'nun açılışını dönemin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç yapmıştı. Yurttaki incelemeler sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

DERBEDER:

GÜN GELECEK FETÖCÜLERLE PKKNIN BAGLANTISI ORTAYA ÇIKACAK BU BAŞBAKAN YARDIMCISI DEGİLMİYDİKİ PARİSTE PKKLI 3 KARI ÖLDÜRÜLDÜGÜNDE BU KADINCAGIZLARA ÜZÜLDÜM DİYEN . . . BEŞİR ATALAYDA APO KÜRTLERİN LİDERİ DEDİ BUDA DEMEMİŞMİYDİ DOGRU SÖYLÜYOR DİYE ONAY VEREN HER KİM OLURSA OLSUN İNŞALLAH OHALDE BAŞLADI TERTEMİZ TEMİZLENSİN ARTIK ŞU ÜLKE TAYYİP ERDOGAN NE YAPSINYA NEYANA DÖNSE HAİN KARDEŞİM BİR ÜLKÜCÜ OLARAK SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ TEMİZLESİN CUMHURBAŞKANI

8
13
yanıtYanıtla
tose:

Bu ihtiyar delikanlıyı gören var mı. ? Endişe ediyorum, kalpkırizi falan. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . İNŞALLAH. !

17
1
yanıtYanıtla
kasap:

inşallah nalları dikmişdir

yanıt9
yanıt0
CV2:

AGA BU KADAR SIK ALDATILIP KANDIRILIYORSANIZ SİZDE Mİ SIKINTI VAR YOKSA MİLLETTE Mİ

8
3
yanıtYanıtla
CV2:

SUİKAS YAPILACAK ADI ALTINDA KUMPAS KURUP HAİNLERİN ORDUNUN KOZMİK ODASINA GİRMESİNE KİN VESİLE OLMUŞTU.

7
1
yanıtYanıtla
lazım değil:

ben bir vatandaş olarak en çok arın ça hayret ettim çünkü 28 şubatta mağdurlar!!!! olanlardan gibi görünüyordu ancak şimdi anlaşılıyorki danışıklı döğüş imiş yazıklar olsun diyorum başkada bir şey demiyorum

2
1
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

SIZ HIC TURKIYEDE SOKAK COCUKLARI , KIMSESIZLER , FAKIRLER ICIN BIR SICAK YEMEK VERECEK, BARINACAK YUVA ACAN VARMI, BU ULKEYE CAMI DEN BASKA BIRSEY MILLETIN YARARINA YAPILMADI, HERKES IBADETINI EVINDE YAPIP CAMILER HASTAHANE VE YEMEKHANE OLARAK DEGERLENDIRILSIN

2
1
yanıtYanıtla
metin-x:

KARA DEFTERDE VERILECEK HESAPLAR GITTIKCE ÜSTÜSTE YIGILIYOR ACILAN YURTLAR SUIKASTLER KOZMIK ODALAR MELIHIN PARSELLERI ))))

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title