Haberler

Bükülmeyen Bilekler Avrupa Yolunda

Güncelleme:

Urfalı sporcular Muhammed Ali Üzün ve Muhammed Ferman Üzün, Bulgaristan'daki Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Bilek Güreş Şampiyonası'nda Urfa'yı temsil eden ve burada şampiyon olan Muhammed Ali Üzün ve Muhammed Ferman Üzün, Bulgaristan'daki Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Geçtiğimiz ay Antalya'da düzenlenen Türkiye Bilek Güreş Şampiyonası'nda Urfa'yı en iyi şekilde temsil edip şampiyon olan Muhammed Ali Üzün ve Muhammed Ferman Üzün, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

75 kg da Türkiye Şampiyonu olan Muhammed Ali Üzün ve 65 kg da şampiyon olan Muhammed Ferman Üzün 29 Mayısta 2015 te Bulgaristan da yapılacak Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası gitmeye hak kazandılar.

Şampiyonlardan Muhammed Ali Üzün yaptığı açıklamada, "Türkiye Şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Hedefimiz Avrupa ve Dünya şampiyonluğudur ve bilek güreşi sporunun bütün Şanlıurfa'ya yayılması için önder olmamızdır" dedi.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Öncelikle Türkiye şampiyonu olan baba ve oğlu tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bizim buradaki temel amacımız şampiyonların sayısını artırmak ve bu yönde de ciddi çalışmalarımız devam ediyor. 29 Mayıs ve 4 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan da yapılacak Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında Muhammed Ali Üzün ve Muhammed Ferman Üzün ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve kendilerine yürekten başarılar diliyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Muhammed Ali Bulgaristan Türkiye Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title