Haberler

Bugün Kimin Maçı Var ? Şampiyonlar Ligi Maçları Başlıyor

Güncelleme:

Bugün kimin maçı var ? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan bugün oynanacak maçlarla yeniden başlıyor. Bugün oynanacak maçların listesi ve müsabaka öncesi takımlardaki son durum.

Bugün kimin maçı var? Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor. Arda Turan'lı Atletico Madrid sahasında Bayern Leverkusen'i konuk ediyor. Almanya'da 1-0 Leverkusen'in üstünlüğüyle biten maç sonrası Atletico Madrid Leverkusen karşısında kazanmak zorunda. Devler Ligi'nde oynanacak bir diğer maçta ise Fransa temsilcisi Monaco evinde Arsenal ile oynuyor. Monaco ilk maçta İngiltere'de aldığı 3-1'lik skorun avantajıyla sahaya çıkacak. Arsene Wenger'in talebelerinin işi zor görünüyor.

Devler Ligi"nde ilk maçlarda Barcelona, Manchester City önünde deplasmanda, Juventus da Borussia Dortmund'a karşı sahasında 2-1 galip gelerek avantaj elde etti. Bayer Leverkusen, Almanya'da Atletico Madrid'i 1-0 yenerek çeyrek final bileti için bir adım öne geçti. Monaco ise İngiltere'de Arsenal karşısında aldığı 3-1'lik sürpriz galibiyetin avantajını Fransa'da korumaya çalışacak.

Geçen hafta oynanan maçların ardından Paris Saint-Germain, Bayern Münih, Real Madrid ve Porto adlarını çeyrek finale yazdırmıştı.

Kupada çeyrek final kurası, 20 Mart Cuma günü TSİ 13.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. Çeyrek final karşılaşmaları 14-15 ve 21-22 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde tamamı TSİ 21.45'te yapılacak 2. tur rövanşlarının programı ve ilk maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde:

Bugün:

Monaco (Fransa)-Arsenal (İngiltere) (3-1)
Atletico Madrid (İspanya)-Bayer Leverkusen (Almanya) (0-1) 21:45 Star Tv

18 Mart Çarşamba:

Barcelona (İspanya)-Manchester City (İngiltere) (2-1)
Borussia Dortmund (Almanya)-Juventus (İtalya) (1-2)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Atletico Madrid Almanya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title