Haberler

Bugün Hava Nasıl Olacak (16 Kasım Çarşamba)

Güncelleme:

Bugün hava nasıl olacak? Bugün hava sıcaklığı kaç derece olacak? Bugün yağmur yağacak mı?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin geneli parçalı ve çok bulutlu, kuzey, iç ve doğu kesimleri yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Anadolu ile Kütahya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur, bugün öğle saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun orta kesimlerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu'nun doğusun'da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Ülke genelinde hissedilir derecede sıcaklık düşüşü bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğusunun ilk saatler hafif yağmurlu, öğle saatlerinden sonra Sakarya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
İSTANBUL °C, 10°C: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, ilk saatler hafif yağmurlu

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinden sonra Kütahya çevreleri ile Afyonkarahisar'ın kuzey kesimlerinin hafif kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Gece saatlerinde İç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
İZMİR °C, 13°C: Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Sabah saatlerinden itibaren bölgenin batısının kuzeyli yönlerden kuvvetlice (30-50Km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
ANTALYA °C, 19°C: Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra bölge genelinin hafif karla karışık yağmur yükseklerinin kar yağışlı, öğle saatlerinde bölgenin doğusu ile Aksaray ve Karaman çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bölgenin kuzeybatısında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor
ANKARA °C, 6°C: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, kıyılarının aralıklı yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Bölgenin kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur, öğle saatlerinde itibaren bölgenin iç kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.
TRABZON °C, 11°C: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur, iç kesimlerinde öğle saatlerinden sonra yoğun kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Erzincan ve Tunceli, akşam saatlerinden sonra bölgenin orta kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Bölgenin güneyinde öğle saatlerinde güneybatılı yönlerden kuvvetlice (30-50Km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
ERZURUM °C, 8°C: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmurlu, öğle saatlerinden itibaren yoğun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
GAZIANTEP °C, 16°C: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Doğu Karadeniz Sakarya Kütahya Ege Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title