Haberler

Bucasporlu Barış ve Furkan İçin Çaykur Rizespor Israrlı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, devre arasında almak için temaslarda bulunduğu Bucasporlu genç futbolcular Barış Tenşi ve Furkan Yıldırım için yeniden harekata geçti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, devre arasında almak için temaslarda bulunduğu Bucasporlu genç futbolcular Barış Tenşi ve Furkan Yıldırım için yeniden harekata geçti.

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman'ın iki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Bucaspor'a teklifini sunan Çaykur Rizespor önümüzdeki günlerde transferi resmen bitireceği öğrenildi.

Bucaspor'da bu sezon transfer yasağının olması nedeniyle vitrine çıkan orta saha Barış 22 resmi maçta 2 kez ağları sarsarken, kanatlarda görev yapan Furkan da yine 22 karşılaşmada görev alıp 1 kez gol sevinci yaşadı. Bucaspor Furkan ve Barış'ın yanı sıra İbrahim Şirin, Adil ve kaleci Mert'e de transfer teklifleri geliyor. Bucaspor'un İbrahim'in transferi için Medipol Başakşahir'le görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Yıldırım Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title