Haberler

Bucaspor-Sivas Belediyespor Notları

HAKEM GÖĞSÜNE ÇARPAN TOPLA SENDELEDİSpor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta oynanan Bucaspor-Sivas Belediyespor maçının 45'nci dakikasındaki Bucaspor atağında Erkan Taşkıran'ın şutu Hakem Gürel Uzuner'in göğsüne çarptı.

HAKEM GÖĞSÜNE ÇARPAN TOPLA SENDELEDİ

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta oynanan Bucaspor- Sivas Belediyespor maçının 45'nci dakikasındaki Bucaspor atağında Erkan Taşkıran'ın şutu Hakem Gürel Uzuner'in göğsüne çarptı. Hakem bir süre sendeleyerek maça devam edince Sivas Belediyesporlu Ozan topu taca attı. Ancak hakem Gürel Uzuner, ciddi bir problem yaşamadığını söyleyince müsabaka devam etti.

TAÇDAN SONRAKİ GOLE TEPKİ

Bu arada taç atışını Emre Özkan ile kullanan Bucaspor, Abdullah'ın ortasında Erkan'la golü buldu. Sivas Belediyesporlu futbolcular ise gol sonrası Bucasporlular'ın topu fair play gereği kendilerine vermesi gerektiğini ileri sürerek rakiplerine sert tepki gösterdi.

YEDEKLER SAHAYA GİRDİ

Sivas Belediyesporlu yedekler de sahaya girerek Emre Özkan ve Abdullah'ın üzerine yürüdü, ortalık karıştı. Sivas Belediyesporlu Seyid de elindeki topu Bucaspor tribünlerine atınca tansiyon iyice yükseldi.

SEYİRCİLER SAHAYA GİRMEYE KALKTILAR

Bazı futbolseverler sahaya girmeye kalktı ve yabancı madde attı. Ardından Seyid tribünlerden özür diledi. Hakeme de uzun süre itiraz eden konuk takım, karar değişmeyince olay sona erdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Taşkıran Emre Özkan Bucaspor Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title