Haberler

Bucaspor'da Hayal Kırıklığı

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Fethiyespor'a evinde 2-1 mağlup olarak geride kalan 2 haftada 0 çeken Bucaspor'un sezona kötü başlama kabusu 3 yıldır bitmedi.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Fethiyespor'a evinde 2-1 mağlup olarak geride kalan 2 haftada 0 çeken Bucaspor'un sezona kötü başlama kabusu 3 yıldır bitmedi.

TFF 1'inci Lig'de küme düştüğü 2014-2015 sezonun ilk haftasında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Bucaspor, 2'nci haftada Denizlispor'a 2-1'lik skorla boyun eğdi.

Geçen sezon ilk maçında Amed Sportif'e 3-1 mağlup olan sarı lacivertliler ertesi hafta da Tuzlaspor'a tek golle yenildi. Transferin son gününde 11 yeni oyuncuyu alarak umutlanan Bucaspor bu sezona da hayal kırıklığı ile start verdi. Önce deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 kaybeden Bucaspor'da, evinde Fethiyespor'a da yenilmekten kurtulamadı.

Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı, camiadan sabır isteyerek yeni transferlerin hazır hale gelmesiyle üst sıralara tırmanacaklarını iddia etti. Kayışlı, "5'inci haftada herkes gerçek Bucaspor'u görecek. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Tüm zorluklara rağmen transfer yasağını kaldırdık. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. Yeni bir takım sayılırız. O nedenle zamana ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

Kayışlı, bazı yöneticilerin göreve devam etmesini istemedikleri Teknik Direktör İlker Seven'e de sahip çıktı. Seven'in durumuyla ilgili hiçbir karar almayacaklarını belirten Kayışlı, yediği hatalı gollerle maçın kadirin etkileyen kaleci Mert'in de toparlanması gerektiğini söyledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Kayışlı Fethiyespor Altınordu Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title