Haberler

    Bu Yıl Wp 8.1 İçin İki Gdr Güncellemesi Yayınlanacak

    Microsoft, bu yıl içerisinde Windows Phone 8.1 için iki GDR güncellemesi yayınlayabilir.

    Furkan Yaldız - -

    Bildiğiniz gibi yazılım devi Microsoft, San Francisco kentinde başlayan Build 2014 etkinliğinde Windows Phone 8.1'i duyurmuştu. Kullanıcıların henüz kavuşamadığı güncelleme için söylenti ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre Microsoft, bu yıl içerisinde Windows Phone 8.1 için iki adet GDR güncellemesi yayınlayacak.


    Bu zamana kadar Microsoft'un yıl içerisinde bir büyük ve üç adet küçük olmak üzere güncelleme yayınladığı görülmüştü. Ancak doğrulanmamış olan yeni bilgilere göre Microsoft, WP 8.1 için iki tane GDR güncellemesi yayınlamayı planlıyor olabilir. Henüz söz konusu güncelleme hakkında bilgiler olmasa da tahminler mevcut. Geçen yıl söylentileri yaşanan 3D dokunmatik sistemin bu güncellemeler aracılığı ile getirileceği tahmin ediliyor. Bir diğer olasılık ise Nokia'nın Refocus uygulamasını işaret ediyor.


    Windows Phone 8.1 için beklenen ilk GDR güncellemesinin bu yılın ortasında (Haziran / Temmuz) geleceği tahmin edilirken, ikincisinin ise yıl sonuna doğru (Kasım / Aralık) geleceği öne sürülüyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    San Francisco Furkan Yaldız Microsoft Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title