Haberler

    Bu Telefonun Pili Çok Konuşulacak!

    Çinli cep üreticisinin yeni telefonu, teknik özellikleri ve tasarımından çok, dev piliyle konuşulacak!

    Çinli telefon markası Gionee, yaklaşmakta olan cihazını yeni bir reklam kampanyasıyla tanıttı. Reklam yakında çıkacak telefon hakkında pek fazla bir bilgi içermiyor ancak bize çok tanıdık gelen bir cihazın görüntüsünü sunuyor. GizmoChina çalışanları yeni akıllı telefonu yakından görmüş durumda ve daha önce sızdırılmış görüntülere çok benzediğini söylüyor.

    Resimdeki ürünün gerçekten Gionee M2017 olduğunu söyleyen siteye göre, etkileyici teknik özellikler de söz konusu. Bu özellikler arasında 7.000 mAh kapasiteli pil, özellikle dikkat çekici:

      5.7-inç kıvrımlı QHD ekran

      8 çekirdekli işlemci

      6GB bellek

      Çift arka kamera seti

      128GB depolama alanı

      7.000mAh pil

      Yukarıdaki resimde görmek zor olsa da, birkaç hafta önceki sızıntılar bize cihaza daha iyi bir bakış sunuyor. Görünen o ki, Gionee, lüks telefon üreticisi Vertu'ya benzer estetik bir tema kurmaya çalışıyor olabilir. Yıl sonuna kadar raflarda olması beklense de, GizmoChina 2017 yılının başlarına kadar telefonu göremeyeceğimizi söylüyor...

      Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

      Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title