Haberler

'Bu Tarz Benim'in Nur Yerlitaş'ına Rakip Çıktı

Güncelleme:

Ebru Yaşar'ın Kanal 7'de yayınlanan programına konuk olan modacı Ayşe Koçak, iki genç kıza yaptığı eleştirilerle 'Bu Tarz Benim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş'ı hatırlattı.

Ebru Yaşar'ın programına konuk olan modacı Ayşe Koçak, iki genç kıza yaptığı eleştirilerle 'Bu Tarz Benim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş'ı hatırlattı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan "Ebru Yaşar ile Her gün" programında iki kız pazardan giyinerek eleştirmenler tarafından yorumlandı.

NUR YERLİTAŞ'A BENZETİLDİ

Programa konuk olan Modacı Ayşe Koçak yaptığı eleştirilerle Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programındaki jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş'a benzetildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nur Yerlitaş Ebru Yaşar Kanal 7 Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

nkmobilWeb@haberler.com:

Yaziklar olsun... bu mu tesettür

26
1
yanıtYanıtla
bıktım:

yıllarca bu adamlar medya üzerinden dinimizi yozlaştırdılar yazıklar olsun. inanın ki bi kanal d fox tv vb bunları yapsa bu kadar zoruma gitmez yazıklar olsun sizin gibi din sömürücülerine

15
2
yanıtYanıtla
tarcan ak:

Herkes bir tarzın peşinden koşuyor ama kimsenin FARZ dan bahsettiği yok.

16
1
yanıtYanıtla
Öğretmen01Mobil-IOS:

Bu kızı kapalı diye çıkardılar internetten bir araştırdım kız cast Ajansı'na bağlı manken çıktı sonra tesettürlü insan bu kadar makyaj yapmalımı diye eleştiriliyor

14
0
yanıtYanıtla
alin size iyi bir kapakmobilWeb@haberler.com:

Basi aciklara acik giyenlere laf atarsiniz söylerler böyleler bakin kapalilarda neler yaparlar

9
3
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

DAŞ MAAŞALLAH

9
3
yanıtYanıtla
aspetliMobil-ANDROID:

kahrolsun popüler kültür,kahrolsun kapitalizm

10
1
yanıtYanıtla
bıktım:

daş daş maşallah

9
1
yanıtYanıtla
true:

Buna tesettür dersem gerçekten tesettürlü olan mümine kardeşlerime haksızlık etmiş olurum, amacınız dikkat çekmek değil sadelik olsun güzellik olsun ALLH RIZASI olsun!!! yoksa açık kardeşlerim daha normal geliyor göze boyama kitabına döndürmeyin kendinizi.

8
1
yanıtYanıtla
deniz yıldırm:

hey Allahım ne günlere kaldık yaaa kanal 7 de bunları da gördük. e ebru yaşara program yaptırırsan böyle olur eyy kanal 7

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title