Haberler

    Bu Siteye Aynı Anda Sadece 1 Kişi Girebiliyor

    Most Exclusive Web Site adlı siteye girebilmek için önce kullanıcıların sıraya girmesi gerekiyor.

    Furkan Yaldız - -

    Genellikle web sitelerin amacı tahmin edebildiğiniz gibi birçok kişiye ulaşmaktır. Ancak ortaya çıkan bir internet sitesinde bu durum tamamen değişiyor. Dünyanın en ilginç web sitesi olarak nitelendirebileceğimiz Most Exclusive Web Site adlı siteye aynı anda sadece bir kişi girebiliyor.


    Söz konusu internet sitesinde kullanıcılar, sitede dolaşabilmek adına sıraya girmesi gerekiyor. Sırası gelen kullanıcı, tek başına sitede 60 saniye boyunca dolaşabiliyor. Dışarıda sıra bekleyen kullanıcılar, içerideki kullanıcının kim olduğunu da öğrenebiliyor. Site tasarımcısı Justin Foley, Washington Post'abazı açıklamalarda bulundu. Foley, geçtiğimiz salı günü söz konusu siteye 300.000 kullanıcının giriş yapmaya çalıştığını ancak bunlardan sadece 55.000 kişinin siteyi görebildiğini belirtti. Anlaşılan sırada beklerken biraz da sabırlı olmak gerekiyor.


    Öte yandan Most Exclusive Web Site adlı sitenin yeni açılmadığını Reddit'te ön sayfalarda yer alması ile popüler olduğunu da belirtelim. Bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title