Haberler

"Bu Sefer Gündem Yaratmayacağım"

Güncelleme:

Çağatay Ulusoy ile şezlongda yakalanan güzel model ve oyuncu Berrak Tüzünataç, Çeşme gecelerinden vazgeçemiyor.

Yaz sezonu başında ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile şezlongda yakalanan güzel model ve oyuncu Berrak Tüzünataç, Çeşme gecelerinden vazgeçemiyor.

İki günlük tatil için gelen Tüzünataç, bu sefer daha temkinli davranıyor. Sevgilisi Kaan Urgancıoğlu'nun dizi çekimleri dolayısıyla gelemediği Çeşme'ye arkadaş grubu ile gelen Berrak Tüzünataç, Alaçatı Tapu Restaurant'ta yemek yedi. Restoranın çıkışında gazetecileri gören Tüzünataç "Yine mi" dedi.

Hızlı adımlarla mekandan uzaklaşan Tüzünataç için arkadaşları seferber olurken "Bu sefer size gündem yaratmayacağım" dedi. Gazetecilere bağıran arkadaşları daha sonra güzel oyuncuyu oradan uzaklaştırdı. Berrak Tüzünataç, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Aya Yorgi Koyu'nda Kafe Pi Club'da eğlendi.

ŞEZLONGTA YAKALANMA HADİSESİ

Berrak Tüzünataç, 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle genç kızların kalbini çalan Çağatay Ulusoy'la gece yarısı aynı şezlongta uzanırken görüntülenmişti.

Uzun süredir ismi Nejat İşler'le anılan Tüzünataç, Çeşme Aya Yorgi Koyu'ndaki Marrakech'te yakalanmıştı. Oyuncu arkadaşlarıyla eğlenmek için mekâna giden Çağatay Ulusoy ve Berrak Tüzünataç, geceyarısı aynı şezlongda görüntülenmişti.

Objektifine yakalandığını fark eden Berrak Tüzünataç, Ulusoy'un kucağına saklanıp yüzünü saçlarıyla örtmeye çalışırken, Ulusoy da öfkeden adeta çıldırmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaan Urgancıoğlu Berrak Tüzünataç Çağatay Ulusoy Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title