Haberler

Savaş Gemisinin Güvertesine Mavi Şortlu Askerler Çıktı

Güncelleme:

Rusya Donanması'na ait savaş gemisi, Marmara Denizi'ne açıldı. Geminin güvertesindeki çok sayıda mavi üniformalı asker dikkat çekti.

Rusya Donanması'na ait 868 borda numaralı "Pytlivy" savaş gemisi, İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Geçişi esnasında yoğun güvenlik önlemi alınan geminin yoğun duman çıkartması dikkat çekerken, geminin güvertesindeki çok sayıda mavi üniformalı askerin ise sahili izlediği görüldü.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Savaş gemisinin geçişi esnasında karadan polis ekipleri, denizden Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bot ve gemi ile deniz polisi havadan ise polis helikopteri ile yoğun güvenlik önlemi alındı.

GÜVERTEYE AKIN ETTİLER

Güvertesinde çok sayıda asker olduğu görülen geminin boğazdan geçişi sırasında mürettebatın güverteye akın ettiği görüldü.

MAVİ ÜNİFORMALI ASKERLER GÜVERTEDE

Öte yandan, boğazdan geçiş sırasında geminin alt güvertesinde çok sayıda asker olduğu görüldü. Mavi üniformalı çok sayıda askerin sahili izlediği görülürken, savaş gemisinin boğazdan geçişi boyunca beyaz renkte yoğun duman çıkarttığı dikkat çekti.

BOĞAZDAN GEÇİŞ 1 SAAT SÜRDÜ

Dumanını tüttürerek ilerleyen savaş gemisi, boğazdan geçişini yaklaşık 1 saatte tamamlayarak Marmara Denizi'ne açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Denizi İstanbul Rusya Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

vitamin:

aç tavuklar sizi. anca uzaktan izlersiniz böyle. videoyada çekin evde de izlersiniz, hayran olduğunuz ve sonsuza dek uzaktan izleyeceğiniz boğazları :)

34
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SOVYETLER OLMSAYDI DÜNYA HİTLERİN OLURDU BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

7
17
yanıtYanıtla
misafir:

o beğenilmeyen hitler ermenilerin soyunu kazıyacakmış ama sonu gelmemiş ve adam demişki dünya bir gün bu ermenileri yok etmediğim için bana kızacak demiş

yanıt1
yanıt4
Rus Sevici:

ABD İngiltere ve Fransa olmasaydı görürdün Rusyayı da Sovyeti de. . Naziler bütün bunlara rağmen ve ağır kışa rağmen Moskova ya yaklaşmışlardı. . Senin gibi Rus seviciler de sanki Sovyet zaferi gibi takdim etmek için bin takla atıyor. .

yanıt3
yanıt3
Beko:

#MİSAFİR'' Yahudileri değilmiydi O

yanıt0
yanıt0
YUH BEEEEE:

Aziz nesin sen ne büyük adammışsın şimdi tekrar anladım öncelikle onlar kadın değil erkek askerler başlıktada masum ruslar yazılmış masummu bir uçaklarını düşürdük suriyeye bırakın uçağı korkudan sinek bile giçiremiyoruz dahasımı sarıkamışı hatırlayın dahasımı 2 . dünya savaşı SİZSİZ OLUN DÜŞMAN BİLE OLSA HİÇBİR ZAMAN KÜÇÜMSEMEYİN ADAMLAR ELLİYIL ÖNCE UZAYA GİTMİŞ UZAYA

8
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

rusun ankaraya gelişi 12 saati geçmez t 90 tankıyla

0
21
yanıtYanıtla
KÜLTEKİN:

T 90 GÖKTENMİ İNDİ KUL YAPIMI 1 KİLO BOMBAYLA 60 TONU HAVAYA UÇURURSUN BU DEVİRDE SENİ OKUTAN HOCANIN

yanıt8
yanıt0
VOLKAN:

rusların tek iyi tarafı güzel kadınları ztn

14
5
yanıtYanıtla
putini severim:

ben herzaman derim , rusya , türkiyeyi savaşsız alır . kadınlarını göndersinler . bizim erkekler vatanı vermezse ne olayım . tarihde de mevcuttur .

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title