Haberler

Bu da Gay ve Lezbiyenler Ülkesi

Antalya Kemer'de Dün İlk Gay ve Lezbiyen Otelinin Açılacağı Haberinin Ardından Bugün de Gay ve Lezbiyenlerin 'Bağımsız Devlet' Kurdukları Haberi Geldi.

Antalya Kemer'de dün ilk gay ve lezbiyen otelinin açılacağı haberinin ardından bugün de gay ve lezbiyenlerin "bağımsız devlet" kurdukları haberi geldi. Avustralya açıklarındaki sahipsiz bir mercan adasına çıkan gay ve lezbiyenler, iki şezlong atıp bağımsız devlet kurduklarını ilan etti.

 

ÜLKE BİLGİLERİ

Uluslararası kodu: GLK

Yüzölçümü: 3 km2

Komşuları: Yok

Sahil şeridi uzunluğu: 3095 km

En yüksek alanı: 6 m.

Yönetim biçimi: Anayasal monarşi

Ordu: Dünya üzerindeki gay aktivistlerden oluşuyor.Ülkenin adı "Gay ve Lezbiyen Krallığı" olarak ilan edildi; bayrağı eşcinsellerin sembol olarak kullandığı gökkuşağı, milli marşı ise Gloria Gaynor'ın "Neysem, Oyum" şarkısı oldu.

Ada'da krallığını ilan eden Avustralyalı Dale Parker Anderson, İngiltere'nin öldürülen gay kralı II. Edward'ın torunu olduğunu iddia ediyor. Vatan'ın haberine göre Gay ve lezbiyen olan herkes ülke vatandaşlığı için başvurabiliyor.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title