Haberler

Samsunlu Vatandaş "Bu Cadde Benim" Deyip Yolu Kapattı

Güncelleme:

Samsun'da daha önce kazık çakarak trafiğe kapattığı caddenin tapulu arazisi olduğunu iddia eden vatandaş, bu kez de yola hafriyat dökerek tekrar ulaşıma kapattı.

Samsun'da daha önce kazık çakarak trafiğe kapattığı caddenin tapulu arazisi olduğunu iddia eden vatandaş, bu kez de yola hafriyat dökerek geçişi kapattı.

Samsun'da 6 Mayıs 2014 tarihinde, kendisine ait olduğunu iddia ettiği caddeyi trafiğe kapatan 65 yaşındaki İbrahim Akbulut, 3 ay önce yetkililerle anlaşarak yolu trafiğe açtı. Ancak taleplerinin karşılanmadığını ileri süren Akbulut, caddeyi tekrar ulaşıma kapattı.

YOLDAN GEÇENLERE İZİN VERMİYOR

İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Gençlik Caddesi'nde bin 50 metrekare tapulu hissesi bulunan İbrahim Akbulut, daha önce kazık çakarak trafiğe kapattığı yolu bu sefer de kepçe aracılığıyla yola toprak dökerek kapattı. Akbulut yolun kapatılması esnasında yoldan geçmek isteyen vatandaşlara ise izin vermeyerek başka yoldan gitmelerini istedi.

"BURASI BENİM"

Akbulut yaptığı açıklamada, "Burası benim tapulu arazim. 2006 yılından beri belediye 'Gençlik Caddesi' adı altında bin 50 metrekare arazimi kullanıyor. Bura hakkında 2008 yılında kesinleşmiş mahkeme kararı olmasına rağmen bu cadde yapıldı. Ben de bu zamana kadar yazdığım dilekçelerden ve müracaatlardan bir sonuç alamadım. 2014'ün Mayıs ayında bu caddeyi trafiğe kapatmıştım. Maalesef 3 aydan beri yaptığım girişimlerden en ufak bir netice alamadım. Bu caddeyi trafiğe açmam için bana bin 57 metrekare arazi konusunda söz verdiler. Maalesef bin 57 metrekare yerine bana vermek istedikleri yer 424 metrekare inşaat sahası. Ben de bu şartları kabul edemeyeceğimi kendilerine söyledim. 'Bundan fazlasını yapamıyorsanız ben de gerekeni yaparım.' dedim. Bundan dolayı caddeyi tekrar trafiğe kapatmak mecburiyetinde kaldım. Mahkemeye verdim. Burayla ilgili son sözü mahkeme söyleyecek. Mahkemeden çıkacak karara saygımız sonsuz." dedi.


ÖNCEL: "HUKUK NE DİYORSA BİZ ONU YAPARIZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ise, "O bölgede imar uygulamaları vardı. Bu uygulamalar mahkemeden geri döndü. Bundan sonraki süreçte nasıl bir tutum sergileyeceğimizi arkadaşlarla toplantı yapıp değerlendireceğiz. Hukuk ne diyorsa biz onu yaparız. Onun haricinde bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Yasalar neyi uygun görüyorsa o yapılır. Burası bir hukuk devleti. Orası adamın yeriyse, kapatıyorsa çok fazla bir şeyimiz yok. Biz hukuk ne diyorsa onu uygulayacağız. Onun haricinde bir şey söz konusu değil." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Akbulut İlkadım Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (8)

RamboDortmund:

Ulan insan oglu git gide kafayi yiyiyor, senin de olsa hakin yok yolu kapatmaya

2
26
yanıtYanıtla
pacel andre:

ASLAN AMCA DEVA ET , , , O TOPRAK SENINSE HAKKINI ARA , , ZATEN YILALRCA SES ÇIKARMAYANLARIN TOPRAKLARINI İŞGAL ETTİLER . . .

18
0
yanıtYanıtla
UğurMobil-IOS:

Samsunda sıradan bir yol

8
0
yanıtYanıtla
hataylı:

ya ne iddiası arkadaş. adamın elinde tapusu var kapı gibi. salak siyasetçilerimiz olursa böyle olur işte. . .

6
1
yanıtYanıtla
HanogluMobil-IOS:

Adam hakli ya belediye ödesin hakkini yada izinsiz yol yapamaz baskan diktadörmü

7
0
yanıtYanıtla
Bumin:

Zibidi hukuk ne diyorsa onu yaparız diyor? Hukuk, adamın tarlasına yol mu yap diyor?

3
0
yanıtYanıtla
dogrudur:

helal sana amcam

3
0
yanıtYanıtla
EMİNE:

Adamın parasını verin soyguncular

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title