Haberler

Bruno Alves, Cagliari ile Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Bruno Alves, İtalyan Ligi ekiplerinden Cagliari'yle anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Bruno Alves, Cagliari ile anlaştı.

Sarı-­lacivertliler'de sezonun bitmesiyle beraber Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Caner Erkin, Bruno Alves gibi futbolcuların sözleşmesi sona ermişti.

1 YILI OPSİYONLU 3 YILLIK ANLAŞMA

Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile anlaştı. Alves, Cagliari ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşmaya vardı. Cagliari'nin bu transferi yarın açıklaması bekleniyor.

Sezonun sona ermesiye Fenerbahçe'de Michal Kadlec, Caner erkin, Fabiano, Abdoulaye Ba ve Serdar Kesimal'ın ardından bir futbolcu daha ayrılmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Bruno Alves Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

toso:

bu ve volkan demirelin yüzünden her maç 4 gol garanti bize giriyordu alves ve volkan demirel kesinlikle gitmeli bu alves hem benfika hemde braga maçında feneri satan adamdı bakın maçların vieosunu açın tekrarını izleyin hiç bir topa müdale etmiyor hain alves

3
0
yanıtYanıtla
.............////////////////...........:

serseri mayın gibiydi gittide kurtulduk İşallah

1
0
yanıtYanıtla
Efedayı:

Bizde vergisiz 3 milyon euroya oynuyordu şimdi 800 milyon euroya imza attı. Nasıl öpüldüğümüzün ispatıdır. Tam bir kasaptı.

0
0
yanıtYanıtla
HrsMobil-IOS:

kurtulduk kasaptan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title