Haberler

Brisa, 'Bridgestone Box' ile Araç Sahiplerinin Bulunduğu Her Yerde Olacak"

Brisa Tüketici Genel Müdür Yardımcısı Akpulat: "Bridgestone BOX ile özellikle kadın sürücülerimizi sanayi sitelerine gitme zorunluluğundan kurtarıyoruz"

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, Bridgestone BOX ile özellikle kadın sürücüleri sanayi sitelerine gitme zorunluluğundan kurtardıklarını belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brisa'da inovasyon sürecinin önemli bir projesi olarak tasarlanan Bridgestone BOX, araç sahiplerine ihtiyaç duydukları noktalarda satış ve hizmet sunulmasını sağlayacak.

Gerektiği zaman gerektiği yerde konumlanan tam teçhizatlı servis özelliği taşıyan Bridgestone BOX'ta, sürücülere lastik satış, sökme-takma, balans ayarı, nitrojen dolumu, akü ve yağ değişimi, klima gazı dolumu gibi yolculuk anında en çok ihtiyaç duyulan hizmetler sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Akpulat, Bridgestone BOX'ın müşteri odaklı vizyon doğrultusunda tasarlandığını belirterek, sorumluluklarının sadece lastik üretmek ve satmakla sınırlı olmadığını ifade etti.

"Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlama" vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayan Akpulat, şunları kaydetti:

"Vizyonumuzun ışığında ve müşteriyi merkeze alan iş anlayışı değerlerimizle her zaman müşterimizin yanında ve araç sahiplerinin yakınında olmak zorundayız. Bridgestone BOX ile özellikle kadın sürücülerin büyük sıkıntı çektikleri bir duruma son veriyoruz, onları sanayi sitelerine gitme zorunluluğundan kurtarıyoruz. Bridgestone BOX, konumlandığı kolay erişilebilir noktalardaki varlığı ile seyahat edenlerin hizmetlere ulaşma zorluğunu göz önüne aldığımızda, kendilerine en iyi çözümü sunacak. Diğer yandan hizmetin talep edildiği noktalarda, hem yüksek müşteri memnuniyeti sağlayacak hem de hızlı ve sürdürülebilir bir lastik satış ve hizmet kanalı modeli olacak."

Bridgestone BOX, araç sahiplerinin lastik alımı ve servis ihtiyaçlarını karşılamaları açısından en çok zorlandıkları yerlerde konumlanacak.

Açıklamada, sürücülerin en çok kullandığı hafta sonu ve tatil güzergahı ile mevsimsel ihtiyaçları dikkate alınarak, Bridgestone BOX'ın yaz döneminde Çeşme'de hizmete sunulduğu da belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bridgestone BRİSA Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title