Haberler

Brezilya'da Deniz Çoban Vakası

Güncelleme:

Brezilya'daki Chapecoense-Palmeiras maçında hakem Freitas, kırmızı kart gösterdiği Egidio'yu, özür dileyip tekrar oyuna aldı.

Chapecoense'nin Palmeiras'ı 5-1 yendiği Brezilya Ligi maçında hakem Jailson Macedo Freitas, ilginç bir karara imza atarak canlı yayında özür diledikten sonra hakemliği bırakan Deniz Çoban'ı hatırlattı.

ÖZÜR DİLEDİ

Brezilya'da Chapecoense ile Palmeiras arasında oynanan maçta hakem Jailson Macedo kırmızı kart gösterdiği oyuncuyu yaptığı hatayı fark etmesinin ardından soyunma odasından geri çağırdı ve futbolcudan özür dileyerek tekrar sahaya aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Çoban Palmeiras Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500

Yorumlar (5)

AKP:

tabii bizden gördün hemen taklid ediyon biraz kendin ol. mesela hata yaptım de kendine kırmızı kart ver. oyundan çık. biraz orjinal ol.

2
2
yanıtYanıtla
duhan:

amma büyütüldü Deniz Çoban olayı. 20 yıldır hakem olan Deniz Çoban onlarca maç yönetti ve günah çıkardığı maçtaki gibi onlarca maçta hata yaptı ama mesleğinin baharında günah çıkarmayı ve istifa etmeyi hiç düşünmedi.

3
0
yanıtYanıtla
Super ligMobil-ANDROID:

Desenize taa oralara duyulduk bizde olduya onlarda yapiyor son zamanlarin en cok populerligidir hakemler

2
0
yanıtYanıtla
haso:

osmanli rize macinda 1900 liram yandi hakem hatasindan, , , ,

2
0
yanıtYanıtla
AS 01 YENERBAHÇELİ:

ULAN YAZIKLAR OLSUN BÖYLE POLİMCİ TOPCULARA GÖRN DE ZANNEDER AYAĞI GOP DU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title