Haberler

    Braga Türkiye Genelinin Tercihi Oldu

    Türkiye UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Braga deplasmanında oynayacağı maça kilitlenmiş durumda.

    SPORCOPE DETAY - Türkiye UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Braga deplasmanında oynayacağı maça kilitlenmiş durumda. Karşılaşma ile ilgili futbol şans oyunu iddaa da göze çarpan bir detay dikkatlerden kaçmadı.

    İddaa'nın resmi sitesinin verilerine göre, Fenerbahçe'nin Braga deplasmanında oynayacağı karşılaşma 'Üzerine en çok oynanan' maç oldu. En çok oynanan karşılaşma olan Braga - Fenerbahçe mücadelesinde en çok tercih edilen seçeneğin 'Braga kazanır' olması ilgi çekti.

    Braga - Fenerbahçe karşılaşmasına yapılan 'Braga kazanır' tercihi maça oynayanların yüzde 17.10'u olduğu istatistiği iddaa'nın resmi internet sitesine yansıdı. Fenerbahçe galibiyetine oynayanların oranı ise yüzde 7.56 olurken maçın berabere biteceğini düşünenler yüzde 9.27'lik kesim oldu.

    Maçın 2,5 gol altında bitmesi tercihi az tercih edilmesinden dolayı yansıtılmazken 2,5 üstü gol olur tercihi ise bu maça oynayanların yüzde 3.46'sı oldu.

    İddaa'da günün en çok oynanan 8 karşılaşması ise şu şekilde sıralandı:

    (Ekran görüntüsü iddaa'nın resmi internet sitesinden alınmıştır)

    iddaa008

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title