Haberler

Bozüyük'te "Büyük Buluşma" Etkinliği

Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğince, "Büyük buluşma" etkinliği düzenlendi.

Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğince, "Büyük buluşma" etkinliği düzenlendi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük'te bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, hep birlikte Bilecik'e ve Türkiye'ye faydalı olup daha güzel ülke bırakma gayreti içinde çalışacaklarını kaydetti.

Eldemir, Pazaryeri'nin büyümesi halinde Bilecik'in ve Türkiye'nin büyüyeceğini ifade etti.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Türkiye'nin geçtiği zor günlerde birlik ve beraberlik içinde bir organizasyonda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Etkinlik, Bozüyük Türk Halk Müziği ekibi ile yerel sanatçı Akın Akıntürk'ün türkülerini seslendirmesi ve Yörüklerin yöresel halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Toplantıya, Eldemir, Tüzün, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Bursa, Eskişehir ve Bozüyük Pazaryerililer dernekleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Eldemir Pazaryeri Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title