Haberler

Bozdağ: "Türkiye'yi durdurmanız için AK Parti'yi bitirmeniz lazım" -

Bozdağ, analistlerin "Erdoğan'ın önünü kesmezsek, siyasetin dışına itmeyi başaramazsak. Türkiye'yi durduramayacağız" dediğini söyledi.

Bozdağ: " Türkiye'yi durdurmanız için AK Parti'yi bitirmeniz lazım" - KASTAMONU

- "İktidar, sadece sandıkta alınır"

Bozdağ, analistlerin "Erdoğan'ın önünü kesmezsek, siyasetin dışına itmeyi başaramazsak. Türkiye'yi durduramayacağız" dediğini söyledi.

Bütün hesapların Başbakan Erdoğan'ı siyasetin dışına çıkarmak üzerine kurulduğunu anlatan Bozdağ, şunları dile getirdi:

"Dünün Türkiyesinde bir kısım sermaye, medya ve karanlık bazı odaklar ile güçler başbakan, bakan tayin ediyordu. Yatırımlar belirleniyordu. Şimdi 2002'den bu yana bunu yapamıyorlar. Ne başbakan ne de bakan belirleyebiliyorlar. Onun için karanlık ve kaos içinde, kendilerine muhtaç Türkiye istiyorlar. 2002'de ampulü millet yaktı, bütün karanlıkları aydınlık yaptı. Bütün fareler kayboldu, gitti. Artık millete yol tayin edemeyecekler.

İktidar, Ankara'da, Avrupa'da ve Amerika'da veya karanlık güçlerin yanında aranmaz. İktidar, sadece sandıkta alınır, verilir. İktidarı alan da veren de millettir."

Milletin dışında kimsenin iktidarı alamayacağını vurgulayan Bozdağ, herkesin bu gerçeği bir kez daha göreceğini aktardı.

Seçmenlere şer güçlere karşı 30 Mart'ta bir araya gelme çağrısında bulunan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Bu, sadece belediye seçimi değildir. Bu, Türkiye'nin geleceğinin seçimdir, karanlık güçlere, dış odaklara, hesapçılara, kitapçılara, bedduacılara ve kim varsa bu milletin önünü kesmek isteyen herkese sandıkta bizim millet olarak gür cevabımız olmalıdır. Öyle cevap vermeliyiz ki... Türk milletinin gücünü ve hakikatini görmeyenlere sandıkta verdiğimiz oylarla öyle bir Osmanlı tokadı atmalıyız ki gözleri fal taşı gibi açılmalı.

Öyle bir tokat atmalıyız ki siyasi partiler, karanlık odaklarla, kasetçilerle, falanla filanla işbirliği yaparak bazı sermaye, medya çevreleriyle el ele tutarak, iktidar olma rüyasını görmekten vazgeçsinler."

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye ve Başbakan Erdoğan'dan kurtulmak isteyenlere seslenerek, şunları söyledi:

"Hiç boşuna uğraşmayın. Türkiye'den de Tayyip Erdoğan'dan da kurtulamayacaksınız çünkü Türkiye de Tayyip Erdoğan da güçlü. Bizim dayımız güçlü. Biz dayımıza güveniyoruz. Bizim dayımız Ağlılılardır, Kastamonululardır. Bizim dayımız 77 milyonluk Türk milletidir. Biz bu yola Türk milletine güvenerek çıktık. Bazı sermayeye, karanlık odaklara, gazete manşetlerine güvenerek yola çıkmadık. Size güvendik, sizinle yola çıktık."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title