Haberler

Bozdağ: Çocuk Yaştakilerin Tutuksuz Yargılanmaları Esastır

Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'li Levent Gök'e 16 yaşındaki liselinin tutuklanmasıyla ilgili olarak çocuk yaştakilerin tutuksuz yargılanmalarının esas olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün tutuklanan lise öğrencisiyle ilgili olarak yargıya müdahale edemeyeceğini söyledi. Bakan Bozdağ 16 yaşındaki liselinin tutuklanmasıyla ilgili olarak da "Çocuk yaştakilerin tutuksuz yargılanmaları esastır." ifadesini hatırlattı.

"TUTUKSUZ YARGILANMALARI ESAS"

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, Adalet Bakını Bekir Bozdağ'ı arayarak bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanana 16 yaşındaki lise öğrencisi M.E.A.'nın durumunu gündeme getirdi. Gök, çocuk yaşta bir kişinin mahkemece tutuklanması toplumda infiale yol açtığını söyledi. Bu konuda duyulan rahatsızlıkları adalet bakanına iletti. Gök Bekir Bozdağ'ın telefonda kendisine şu kilit cümleyi söylediğini açıkladı:

"Çocuk yaştakilerin tutuksuz yargılanmalar esastır."

"YARGIYA MÜDAHALE EDEMEM"

Gök Hürriyet'e yaptığı açıklamada da şöyle konuştu:

"16 yaşındaki bir çocuğun okulundan alınarak mahkemeye çıkarılması ve mahkeme tarafından da tutuklanması toplum vicdanı kabul etmedi ben de konuyu CHP Grup Başkan Vekili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın dikkatine sundum. Bozdağ'ı telefonla aradım. Kendisi telefonda bana 'Yargıya müdahale edemem' dedi ancak şu önemli cümleyi de sar fe etti; "Çocuk yaştakilerin tutuksuz yargılanmaları esastır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Levent Gök Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Yargıya Müdahale:

Nasıl Yargıya Müdahale Edemezsiniz ? Zaaraf Hırsızı İçin Yargının Altını Üstüne Getirdiniz Bakan Bey Çocuk mu Kandrıyorsunuz ?

12
3
yanıtYanıtla
neslihan:

cocuk piondu sadece, yasının 16 oldugunu bile bile onu konusturdular. . . herkes biraz haddini bilse. . . . . .

2
13
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Aile sorumludur babasini alin iceriye

3
11
yanıtYanıtla
kutucu:

millet öyle korkmuş ki. . savcı bile rte den korkusundan tutuklama veriyor

13
1
yanıtYanıtla
CafermobilWeb@haberler.com:

Hükümete tam destek benden

5
9
yanıtYanıtla
Eski akp liMobil-IOS:

Yargiya mudahale edemezmisin :) guldurme beni

12
1
yanıtYanıtla
NNNN:

YARGIYI MAHVEDİP MÜDAHALE EDEMEM DEMEK MİLLETİ SALAK YERİNE KOYMAK DEMEKTİR.

13
0
yanıtYanıtla
limit:

yargıya müdahale edemezmiş peh peh. 17-25 aralıkta adam koymadınız ilgili mahkemelerde. milletin külahına anlat sen bunu

12
1
yanıtYanıtla
TrabzonluMobil-IOS:

Yılanın baši kucukken ezilmeli. Cok iyi olmuş bıktık artık huzur istiyoruz su güzelim ülkemizde

2
11
yanıtYanıtla
Gonyali:

O kadar kisinin icinde o aciklamayi yapmak 16 yasinda birine mi düsmüsHersey planli bir sekilde düzenlenmis

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title