Haberler

Bozbağ: "Şampiyon Olacağımıza İnanıyoruz"

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, rakiplerinin aksine çok düşük bir bütçeyle oluşturdukları takımın şampiyonluğa oynadığını ve şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Giresun Federasyonu öncülüğünde ve Giresun Valiliği himayesinde 1 - 4 Mayıs tarihleri arasında Feshane Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8. Giresun Günleri’ne katılan Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, rakiplerinin aksine çok düşük bir bütçeyle oluşturdukları takımın şampiyonluğa oynadığını söyledi.

“ÇOK DÜŞÜK BİR BÜTÇEMİZ VAR”

Bozbağ, 1,5 sene önce dipte aldıkları takımın şu anda şampiyonluğa gittiğine vurgu yaparak, “Şampiyonluk için iki maçımız kaldı. Bu maçlardan bir tanesini alırsak şampiyon olacağız. Buraya kadar getirdikten sonra şampiyonluğu hiç kimseye bırakmayacağız ve bu şehrin güzel insanlarını mutlu edeceğiz. Çok genç bir takımız ve rakiplerimizin aksine çok düşük bir bütçemiz var. Onlar 6-7 trilyonluk takım yaparken 1,5 trilyonluk takımla şampiyonluğa oynuyoruz. Bütün halkımızın destek ve dualarıyla bunu başardık” dedi.

“HANGİ SONUÇ OLURSA OLSUN ZATEN KONGREYE GİDECEĞİZ”

Giresunspor’un yarınlarının umut dolu olduğunu belirten Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “İstanbul’da Giresun’u yaşamak ve bu havayı solumak Giresunspor olarak bizi çok mutlu ediyor. Giresunspor’u İstanbul’daki taraftarlarla buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Giresunspor her zaman bu tip organizasyonlarda olacak. Şampiyon olmasak bile tüm Giresun camiası bir araya gelir ve mutlaka bir çıkış yolu bulur. Hangi sonuç olursa olsun zaten kongreye gideceğiz. Bundan sonraki gelişmeleri iki haftanın ardından göreceğiz” şeklinde konuştu.

CAN BARAN’IN AÇIKLAMALARINA CEVAP

Hatayspor Başkanı Can Baran’ın açıklamalarını da yanıtlayan Mustafa Temel Bozbağ, “Hatayspor Başkanı Can Baran, Giresunspor’un yayınla ilgili bir talebi olmadığını söylüyor. Zaten Giresunspor’un değil Mavi Karadeniz’in bir talebi vardı. Bu talebi kibarca ret ettiler ama sonradan bir başvuru olmadığını söyledi. Bunların hiç birisi önemli değil. Giresunspor’un yönetimi ve camiası maçı germeye gitmiyor, şampiyonluk maçını oynamaya gidiyor. Oradan da alnımızın akıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

BANU EZBER

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresun Valiliği Mustafa Temel Giresunspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title