Haberler

Boyner Büyük Mağazacılık'a Üç Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Güncelleme:

Boyner Büyük Mağazacılık yönetiminde 1 Aralık 2014 tarihi itibarıyla gerçekleşen atamalarla, 3 Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeni isimler getirildi.

Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Murat Akgün, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Sedef Nasuhioğlu, Operasyon ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Planlama ve Alokasyon Genel Müdür Yardımcısı ise Serkan Ulukaya oldu.

Murat Akgün (İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı):

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdikten sonra 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde MBA yaptı. Yapı Kredi Bankası'nda 1990 yılında başlayan kariyeri, 1992 yılından itibaren Garanti Bankası'nda devam etti. Garanti Bankası'nda Teftiş Kurulu, Proje Tasarım ve Uygulama, Eğitim, İnsan Kaynakları ve Çağrı Merkezi birimlerinde yöneticilik yaptı. 2007 yılında katıldığı YKM'de İnsan Kaynakları ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak çalıştı. 2012 yılından itibaren Boyner Büyük Mağazacılık bünyesinde Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

Sedef Nasuhioğlu (Operasyon ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı):

Çalışma hayatına 1999 yılında Migros'ta Ar-Ge ve Stratejik Planlama departmanında başladı. Lojistik planlama ve tedarik zinciri çözümleri departmanlarında farklı pozisyonlarda da çalıştı. Migros'ta görev yaptığı süre zarfında yeni depoların planlanması, lojistik bütçe planlama, Rusya lojistik altyapısının oluşturulması, Tansaş satın alması sonrası tedarik süreçlerinin eşlenmesi ve yeni organizasyonun oluşturulması gibi birçok projede rol aldı. 2006 yılında depolama ve dağıtım müdürü olarak katıldığı Shaya Grup'ta son 5 senedir Starbucks, Victoria's Secret, Debenhams gibi grubun tüm markalarından sorumlu Tedarik Zinciri ve Lojistik Direktörü olarak görev yaptı.

Serkan Ulukaya (Planlama ve Alokasyon Genel Müdür Yardımcısı):

İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1999-2002 döneminde ABD'de University of Missouri Columbia ve Columbia College üniversitelerinde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2002-2005 yılları arasında Eksim Yatırım Holding'de uzman analist olarak çalıştı. Ardından LC Waikiki Mağazacılık'ta Planlama ve Alokasyon süreçlerinde proje yöneticisi olarak göreve başladı. LC Waikiki'de görev yaptığı 9 yıl boyunca İş Analitiği ve İş Geliştirme Departmanı'nın kurulması ve yönetimi, Planlama, Strateji ve Süreç Geliştirme Direktörü olarak planlama ve alokasyon alanında mağaza kapasitesi, bütçe, tahmin, fiyat, indirim ve outlet süreçlerini yönetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Garanti Bankası Boyner Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

E. B. ÜSTÜNDAĞ:

Hayırlı Olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title