Haberler

Boya Fabrikasının Bahçesinde Çıkan Yangın Korkuttu

Bahçelievler'de Bir Boya Fabrikasının Bahçesinde Bulunan Teknelerin Yanmasıyla Başlayan Yangın, Fabrikaya Ulaşmadan Söndürüldü.

Bahçelievler'de bir boya fabrikasının bahçesinde bulunan teknelerin yanmasıyla başlayan yangın, fabrikaya ulaşmadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yenibosna Tevfikbey Mahallesi Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan Ermiş Boya Fabrikası'nın bahçesinde yangın çıktı. Bahçedeki 2 teknenin yanması sonucu başlayan yangın, bir anda alevlerin büyümesiyle korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Fabrikada çalışan işçiler dışarı çıkarken, alevlerin boya malzemelerine sıçraması sonucu büyüyen yangın, itfaiye ve vatandaşları seferber etti. Vatandaşlar, kuru ot ve çalılık alanların da yanmaya başlaması üzerine yangına müdahale etmeye

çalıştı. Bu sırada, alevler arasında kalan bir köpek de kaçmaya başladı. Yangın, fabrikaya sirayet etmeden Sefaköy ve Kocasinan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(ÖÖ-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title