Haberler

Umut Yolculuğuna Çıkan 62 Kaçak Ölümden Döndü

Güncelleme:

İzmir Sahil Güvenlik ekipleri, yurt dışına çıkmaya çalışan 62 kaçağı motoru bozulan ve su alan lastik bottan kurtardı. Aranan kayıp iki kız da ailelerine teslim edildi.

İzmir'in Çeşme İlçesi açıklarında devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan farklı milletlerden 62 kaçağı lastik bottan kurtardı.

"MOTORU BOZULAN VE SU ALAN BOTTAN KURTARILDILAR"

Çeşme açıklarında devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, dün saat 23.30'da, Çiftlik Mahallesi Karaabdullah Burnu'nun 2.5 mil açığında tekne içinde kalabalık bir grubu fark etti. Yaklaşılan botun motorunun arızalandığı, ayrıca su aldığı, içindekilerin ise umut yolcusu olduğu anlaşıldı. Kaçaklar Sahil Güvenlik botuna alındı. Çeşme İskelesi'nden karaya çıkarılan kaçaklara battaniye dağıtıldı. Sahil Güvenlik ekipleri, sabahın erken saatlerine kadar kimlik tespiti ve diğer işlemlerin tamamlanması için çalıştı.

"KAÇAKLAR ARASINDAKİ SURİYELİ KAYIP İKİ KIZ AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ"

Suriye, Mali, Nijerya ve Angola uyruklu oldukları belirlenen kaçaklar, otobüsle İzmir Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Öte yandan kaçaklar arasında bulunan Suriyeli iki genç kızın, ailelerinin başvurusuyla kayıp olarak arandığı, yakınlarına telim edildikleri belirtildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Çeşme 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title