Haberler

Bosch'tan İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'na Destek

Güncelleme:

6-14 Eylül tarihleri arasında, Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü kortlarında gerçekleştirilen ve Türkiye'nin Wimbledon'ı olarak kabul edilen İstanbul Challenger Tenis Turnuvası sponsorlarından biri oldu.

Bosch Ev Aletleri, doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran ürünler sunmanın yanı sıra, toplumsal gelişime katkı sağlamayı hedefleyen bir marka. Çevre, sanat, eğitim ve spor odaklı projelere destek veren Bosch, 6-14 Eylül tarihleri arasında, Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü kortlarında gerçekleştirilen İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'na bu yıl da destek veriyor. Etkinlikte açılan Bosch Ev Aletleri standında, sporseverlere Bosch ürünleri ile pratik bir şekilde hazırlanan, lezzetli ve bol vitaminli taze sıkılmış meyve sularından ikram edildi.

Turnuvaya verdikleri destek hakkında konuşan Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, "Bosch olarak, Türkiye için son derece önemli bir spor etkinliği olan İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'na, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sponsor olduk. Türkiye'nin yükselen spor dallarından biri olan tenisin geniş kitlelere ulaşmasına ve ülkemizde genç tenisçilerin yetişmesine katkı sağlamak bizi son derece mutlu ediyor." dedi.

Türkiye'nin Wimbledon'ı olarak kabul edilen İstanbul Challenger Tenis Turnuvası, "Association of Tennis Professionals ATP Tour" idaresinde gerçekleştiriliyor. Eski adı Uluslararası İstanbul Tenis Turnuvası olan etkinlik, 1946 yılından itibaren Türkiye'de hiç aksamadan yapılan tek uluslararası spor etkinliği olma özelliğini taşıyor. Dünya çapında yaklaşık 60 erkek sporcunın mücadele ettiği turnuvanın katılımcıları arasında, Türk tenisinin uluslararası arenadaki önemli temsilcileri olan Marsel İlhan, Barış Ergüden, Anıl Yüksel ve Cem İlkel gibi isimler de yer aldı. Turnuvanın finalinde 3 numaralı seribaşı Adrian Mannarino ve 4 numaralı seribaşı Japon tenisçi Tatsumo Ito karşı karşıya geldi ve çekişmeli geçen bir maçın ardından, Fransız Adrian Mannarino turnuvanın şampiyonu olarak 75 bin dolarlık ödülü almaya hak kazandı. Final maçının ardından sporseverler, ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in konserinde keyifli anlar yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Eylül Bosch Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title