Haberler

Boşanmaktan Vazgeçen Hande Subaşı, Bikiniyi Erken Giydi

Güncelleme:

4 yıllık eşi Can Tursan'la boşanmanın eşinden dönen Hande Subaşı Muğla'da yaptığı tatilin fotoğrafını "Pardon biraz erken oldu sanırım" notuyla paylaştı.

2005 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Hande Subaşı ile 4 yıllık eşi Can Tursan'ın geçtiğimiz hafta görülen boşanma davasında hakim, aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte süre vererek duruşmayı ertelemişti.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇİP, TATİLE ÇIKTILAR

Boşanma kararını avukatları aracılığıyla geri çeken çift, barışmalarını kutlamak için her yıl gittikleri ve yılın büyük bir kısmını geçirdikleri Muğla Akyaka'ya gittiler. Oradan da güzel oyuncu Hande Subaşı'nın annesinin yaşadığı Bodrum'a geçecekleri öğrenildi.

"PARDON BİRAZ ERKEN OLDU SANIRIM"

Güzel oyuncu yaşadığı sıkıntılı günler karşısında tatil sezonunu erken açtı. Instagram'dan tatil fotoğrafını "Pardon biraz erken oldu sanırım" notuyla paylaşan ünlü güzel, sezonu erken açtığının kendisi de farkında.

İşte Subaşı'nın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (5)

pillow fighter:

çötün başın açık fotonu çekip cümle aleme göstermek, üstüne de ''pardon erken oldu galiba'' demek kadının ederini gösteriyor. . . erken olduysa kimseye söyleme de pardon demene gerek kalmasa o halde. . . bırakın bu ayakları yahu. . . hava atmak için kendinizi paralıyorsunuz. . . buradan erkeklere yeniden söylüyotum. . . kendinize temiz kadınlar edinin, iki ğ0te iki memmeye aldanmayın, namuslu kadın alın. . . namuslu kadın kim midir? bikini giyip elaleme vüdunu sergilemeyendir!

12
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

bu malların imalatını yapan yüce allah, kullanım klavuzlarını da nisa suresinde vermiş. . . bütün erkeklerin okuması lazım, kadınların okumasına gerek yok çünkü işlerine gelmediği için kıvırıyorlar ve inanmıyorlar

7
0
yanıtYanıtla
ihtiyar heyeti:

sen hep öyle gez, erken merken takılma

4
0
yanıtYanıtla
cahil kafalarMobil-ANDROID:

dagin basina gidip foto cekmis hava atiyot

1
0
yanıtYanıtla
Kargo:

Fotoğraflarda beraber ne kadar da mutlular!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title