Haberler

145 Kiloluk Kadın, Boşandığı Kocasına İnat 8 Ayda 65 Kilo Verdi

Güncelleme:

Gaziantep'te, stres ve üzüntüden bir yılda 145 kiloya ulaşan Ayten Büyükaydınlı, eşinin boşaması, çocuklarının da kendisinden utanması üzerine 8 ayda 80 kiloya düştü.

Stres ve üzüntüden bir yılda 145 kiloya kadar çıkan Gaziantepli Ayten Büyükaydınlı (45), eşinin terk etmesi, çocuklarının da fazla kilosundan utanması üzerine 8 ayda 65 kilo verdi.

Şahinbey Belediyesi Boyacı Sosyal Tesisi'ndeki spor salonunda haftada 6 gün spor yapan ve diyetisyen eşliğinde beslenmesine dikkat eden Büyükaydınlı, 8 ayda 80 kiloya düşerek, sağlıklı bir hayata "merhaba" dedi. Büyükaydınlı'nın hedefi 60 kiloya kadar düşmek.

1 YILDA 145 KİLOYA KADAR ÇIKMIŞ

Azmiyle çevresine örnek olan Büyükaydınlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençliğinden beri hafif kilolu olduğunu ancak evde yaşadığı sorunlar, stres ve üzüntü nedeniyle 1 yılda 145 kilograma kadar çıktığını söyledi.

"ÇOCUKLARIM BENDEN UTANIYORDU"

Kilosu nedeniyle eşinin kendisini boşadığını, çocuklarının bile kendisinden utandığını anlatan Büyükaydınlı, "İki oğlum var. Küçük olan veli toplantılarına gitmemi istemiyordu. 'Kimsenin annesi senin gibi kilolu değil, sen niye böylesin' diyordu. Aldığım kilolar nedeniyle tek başıma bir iş yapamıyor, sokağa çıkamıyordum. İnsanlar beni hor görüyor, dışlıyordu. Psikolojim bozulmuştu. Üzerime giyecek kıyafet dahi bulmakta sıkıntı çekiyordum" dedi.

MİDE AMELİYATINI KABUL ETMEDİ

Kiloları nedeniyle karaciğerinde yağlanma oluştuğunu ve sağlık sorunları başladığını belirten Büyükaydınlı, bunun üzerine doktora başvurduğunu ifade etti.

Doktorun midesine kelepçe takılması önerisini kabul etmediğini dile getiren Büyükaydınlı, "Spor ve diyet yaparak kilo verebileceğime inandığım için kabul etmedim. Bir gün evde yemek yerken, çocuklarım 'anne ne olacak bu halin' dediler. Sinirlenip masaya yumruğumu vurarak, kapıyı çarpıp sokağa çıktım. Şahinbey Belediyesi'nin mahallemizde açtığı sosyal tesise gelerek, spora ve diyete başladım" diye konuştu.

AYRILAN EŞİ BARIŞMAK İSTEMİŞ

Büyükaydınlı, hiçbir ilaç kullanmadığını, tamamen kendi çabasıyla kilo verdiğini söyledi.

Kilo verdikçe öz güveninin yerine geldiğini, eski eşinin de kendisiyle barışmak istediğini öne süren Büyükaydınlı, "Kilo verdikten sonra hayatımda güzel gelişmeler oldu. Artık toplum içine rahatlıkla çıkabiliyor, çarşıya giderek kıyafetler alabiliyorum" dedi.

ESKİ KIYAFETLERİNİ YAKACAK

Çocuklarının da artık mutlu olduğunu ifade eden Büyükaydınlı, şöyle devam etti.

"Bana çok destek oldular, teşvik ettiler. Önceden üzerime kıyafet bulamaz, diktirmek zorunda kalırdım. Artık kendime yeni sayfa açtım. Eskiye dair her şeyi hayatımdan silmek için eski kıyafetlerimi yakacağım. Kilo vermek için bazı insanlar mide küçültüyor, ilaç kullanıyor. Aslında bu gibi operasyonlar yanlış. Bence en sağlıklısı yürüyüş yapmak ve az yemek yemektir."

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükaydınlı, Gaziantep yemeklerinin ününe dikkati çekerek, lezzetli yemekler karşısında kendisini zor tuttuğuna işaret etti.

Sağlanan hizmetten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve hocalarına teşekkür eden Büyükaydınlı, "Allah razı olsun. Onun sayesinde hayata döndüm. Biraz daha kilo verdikten sonra belediyenin açtığı diğer kurslara katılacağım" diye konuştu. - Gaziantep



Kaynak: AA / Güncel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Yerel Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

CAN:

AZİMLE SIÇAN TAŞI DELERMİŞ

26
4
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Bosanmadan once nerdeydin adam hakli

19
10
yanıtYanıtla
mustafa:

darisi tüm diger tombislerin basina

28
0
yanıtYanıtla
MİNAREYE KILIF GEREK TÜRKİYEM:

Türkiyemin kızlarının geneli öyle zaten evlenene kadar bakım kapağı attıktan sonra kendine bakmaz kilo alır sonra boşanınca kocaya inat kilo vermişmiş. KADININ EVİNE SAYGISI EVLİYKEN OLACAK

24
2
yanıtYanıtla
SERHAT:

bre beyinsiz evliyken aklın neredeydi? Kocanın suçu neydi?

15
5
yanıtYanıtla
Cem CENGİZ:

Evli iken yatacak şimdi intikam alacak suçlu da koca olacak klasik Türk kadını daşüncesi

15
5
yanıtYanıtla
Kocasi:

Hasretimden eridi. . .

16
4
yanıtYanıtla
kasap:

sende artik bir parti kurarsin. .

7
10
yanıtYanıtla
kemal abi:

Azmeden dağları delmiş. . Azmetmeyen aman banane demiş. .

14
1
yanıtYanıtla
tüttürütüttüü:

fıstık gibi kariymiş talibi de çıkar

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title