Haberler

Boşandığı Karısının Boğazını Sokak Ortası Kesti (2)

6 AY ÖNCE EVLENİP, 2 AY ÖNCE BOŞANMIŞLAR İzmit'te tüyler ürperten cinayetle ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

6 AY ÖNCE EVLENİP, 2 AY ÖNCE BOŞANMIŞLAR

İzmit'te tüyler ürperten cinayetle ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. Sevginaz Tığlı ile 52 yaşındaki Ömer Akdoğan'ın 6 ay önce ikinci evliliklerini yaptıkları, ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 ay önce de boşandıkları anlaşıldı. Ömer Akdoğan'ın 5, Sevginaz Tığlı'nın ise 2 çocuğu olduğu belirlendi.

Cinayeti duyunca karakola giden Ömer Akdoğan'ın oğlu K.A.'nın burada verdiği ifadede, aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu ve anlaşamadıklarını, boşandıktan sonra da Sevginaz Tığlı'nın birçok erkekle gezdiğini ve babasını sık sık telefonla arayarak taciz ettiğini öne sürdü. Sevginaz'ın yetişkin iki çocuğunun da anneleriyle görüşmediğini ileri süren K.A. bugün pizza dağıtmaya çıkan babasının, Sevginaz Tığlı'nın telefonla arayıp taciz etmesi üzerine cinnet geçirdiği söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

Acizliğini, zavallılığını, dinden, imandan çıkmışlığını, erkek adam olamadığını millete kanıtlamış, akılsız, imansız, aciz, vicdan, merhamet yoksunu, aklını kullanmaktan aciz insan müsveddesi bunlar.. Hani namus meselesi falan diyorlar ya, salak salak... Yaptıklarını erkek adam yapmaz.. Yaptıklarını namuslu, şerefli adam yapmaz.. İmanlı adam yapmaz.. AKILSIZ ACİZ ADAM YAPAR. Allah ıslah etsin, akıl fikir versin..

5
1
yanıtYanıtla
CHPbaromuko@hotmail.com:

ş. canan konuşman kolay tabi bole salak kim bilir adama ne dediki gözü bu kadar döndü

1
4
yanıtYanıtla
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

13 yaşımda idim, şehrimizde bir baba, sevdiğine kaçan kızını, damadını, eşini, annesini, 10 yaşındaki küçük kızını öldürdü.. Rahmetli babacım buna pek bir imrendi.. Bana senin de bir yanlışın olursa Koçoğlu gibi yaparım dedi yıllarca.. 13 yaşında bir çocuktum ve hiç bir şey yapmamıştım.. Ben bilmiyorum öyle mi. Acizliği, cehaleti anlamak o kadar zor değil. Ne denirse densin, ne yaparsa yapsın, aciz olmayan adam başka birisinin canına kast etmez.. Öfke, hiddet, şiddet şeytanın tuzağıdır, akıllı adam bu tuzağa düşmez.. Allah'a havale eder, güzel kardeşim..

yanıt0
yanıt0
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

Her gün bir kadın ayrılmak istediği için kocası tarafından şiddet görüyor, öldürülüyor..... Bu nu hak mı etti diyelim... Bu mu erkeklik.... Bu mu adamlık... Aklına şaşarım..

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title