Haberler

Boş Arazide Bulunan Kesik Bacağın Sırrı Çözüldü

Güncelleme:

Gaziantep'te arazide bulunan kesik bacağın, geçirdiği kazada hastaneye kaldırılan ve ayağındaki hasar nedeniyle yeniden yerine dikilemeyen bir kadına ait olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te boş bir arazide bulunan ve bir kadına ait olduğu tahmin edilen kesik bacağın sırrını polisler çözdü.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında Gaziantep'in Tutluk mevkisinde vatandaşlar tarafından bulunan ve cinayet şüphesiyle Adli Tıp Kurumu'na götürülen kesik bacağın sırrı çözüldü.

AYAKTAKİ HASAR NEDENİYLE YERİNE DİKİLEMEDİ

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, kesik bacağın Mart ayında elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırılan ve ayağındaki hasar nedeniyle yeniden yerine dikilemeyen Suriye uyruklu M.D. adlı bir şahsa ait olduğu belirtildi.

DİKİLEMEYEN BACAK, KADININ KARDEŞİNE VERİLMİŞ

Açıklamada; Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nce yapılan çalışmalarda, 29 Mart 2015 tarihinde, Suriye uyruklu M.D. isimli şahsın Onur Mahallesi'ndeki bir işyerinde elektrik çarpması sonucu akıma kapılan sol bacağının koptuğu, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın yapılan müdahaleye rağmen ayağının geri dikilmesinin mümkün olmadığı, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan talimat doğrultusunda hastanece dikilemeyen sol bacağın şahsın kardeşi M.D.'ye teslim edildiği belirtildi. Bacağı teslim alan şahsın da boş araziye gömdüğü ve muhtemelen köpekler tarafından toprak yüzeyine çıkartılmış olabileceği ifadelerine yer verildi.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Elektrik çarpması sonucu bacağı kesilen ve buluntu kesik bacağın sahibi olduğu tespit edilen M.D.'nin tedavisinin devam ettiği ve kesik bacakla ilgili herhangi şüpheli bir durumun olmadığı dile getirildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Gaziantep Suriye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (5)

TIK ,,,,TIK:

genemi gazientep , hep oralarda oluyur bu hadisalar

5
23
yanıtYanıtla
hahaMobil-ANDROID:

yırtılma turan ne akp nede mhp seni dikebilir sap gibi ortlarda kalirsin

5
10
yanıtYanıtla
hdp Mobil-ANDROID:

sen ne anlatiyon turan allah aşkına vatan haini siz siniz

3
2
yanıtYanıtla
kağanMobil-ANDROID:

Ya rido kendine gel Kayseri'nin golünü vermedi onu geçtim o penaltı diye yorum yaptığın pozisyonda n önce caner in yaptığı ve kırmızı kart vermesi gereken pozisyon evet hakem maçı katletti ama feneri adına değil Kayseri'nin adina

2
0
yanıtYanıtla
bjkli:

chp ezip geçecek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title