Haberler

Borsada Manipülasyon İddiaları Hakkında İddianame

Borsada manipülasyon yaptığı öne sürülen aralarında eski futbolcu Mecnur Çolak ve iş adamı Faruk Süren'nin de bulunduğu 68 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.

Borsada manipülasyon yaptığı öne sürülen aralarında eski futbolcu Mecnur Çolak ve iş adamı Faruk Süren'nin de bulunduğu 68 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Tayfur Havutçu ve Engin İpekoğlu hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ercan Devrim tarafından hazırlanan 130 sayfalık iddianame tamamlanarak İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İddianamede, Sermaye Piyasa Kurulu Başkanlığı'nın ihbarcı olarak yer aldığı iddianamede Ertuğrul Aliustaoğlu ve Mustafa Tekgöz ise müşteki olarak yer aldı. Eski Futbolcu Mecnur Çolak ve iş adamı Faruk Süren'in de aralarında bulunduğu 68 kişinin ise şüpheli sıfatıyla iddianamede yer aldı.

ÇOLAK'IN 6 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Şüpheliler Mecnur Çolak, Mehmet Uğurlu, Adnan Çolak, Hare Dinçer ve Aylin Çelik hakkında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları istendi.

SÜREN İÇİN 3 YIL HAPİS TALEBİ

Aralarında iş adamı Faruk Süren'in de bulunduğu 63 şüpheli hakkında ise "örgüt üyesi olmak" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları talep edildi.

HAVUTÇU VE İPEKOĞLU İÇİN TAKİPSİZLİK

İddianamede, Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu ve futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 69 kişi hakkında ise takipsizlik kararı verildiği belirtildi. 13. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi inceleyerek, kabulü ya da savcılığa iadesi yönünde karar verecek. - İstanbul / Silivri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title