Haberler

Sakarya'da Bonzai Satıcısına Meydan Dayağı Kamerada

Güncelleme:

Sakarya'da, bonzai satıcısı olduğu söylenen kişi, kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü. Satıcının yediği dayak kameraya alınarak Facebook'tan paylaşıldı.

Sakarya'da, bonzai satıcılarını hedef alan kimliği belirsiz kişiler satıcı olduğu iddia edilen bir kişiyi dövüp görüntüleri videoya alarak Facebook üzerinden paylaştı.

PAYLAŞIM REKORU KIRDI

"Bonzai satmaya devam edin illaki sizle de denk geleceğiz bundan sonra analar ağlamayacak size söz emniyet mensupları (+18)" notuyla paylaşılan vidyo, kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

ŞAHSI DÖVÜP TEHDİT EDİYORLAR

Sakarya'da çekildiği belirtilen görüntülerde, kimliği belirsiz kişiler dövdükleri şahsı soyup yakmakla tehdit ediyor. Görüntüler sosyal paylaşım sitesi facebook'ta paylaşım rekoru kırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Facebook Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (125)

GÖKHAN AL:

polis alır savcı serbest bırakır her zamann böyle olurrr.. o yüzden dayağı hiç bişeye değilmem..

143
9
yanıtYanıtla
konyalı:

saçmalık,polise teslim etsenize ,dağ başımı burası

24
114
yanıtYanıtla
mito:

ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN ÖLDÜRESİYE DÖVMEMİŞSİNİZ! O KADAR YUVANIN İÇİNE ATEŞ DÜŞÜREN BU ŞEREFSİZLERİ VURDUĞUNDA ALLAH DİYE İNLETECEKSİN!

57
2
yanıtYanıtla
MEMOLİ-GÖLCÜK:

AZİZ NESİN İ TANIMAM BİLMEM AMA NE HAKLIYMIŞ ADAM YA,İKİ YALVARIŞ YAKARIŞ İTE KÖPEĞE BİLE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORLAR 1-2 LİRAYA ÇEVRENİZ VEYA AKRABALARINIZ VEYA ÇOCUKLARINIZ ALIP İÇİSİN ALIŞTIRILSINDA GÖRÜN HANYA YI KONYAYI BU GÖLCÜKTE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ BİLİRMİSİNİZ BİLMEZSİNİZ TABİ HAYATI İNTERNET TEN TAKİP EDİYORSUNUZ DA ONDAN

51
4
yanıtYanıtla
selhan:

bunlara bedava bonai vermedi diyedir bence

19
34
yanıtYanıtla
...:

bu adamı savunup polisle uğraşanlar inş sizinde evinize düşer uyuşturucu acısı görürsünüz bi yerinizi

44
2
yanıtYanıtla
muhtar:

bu vatan hayinidir ülkenin geleceği gençlerimizi köreltip topluma zararlı hale getiren anaları ve babaları ağlatan adi adam bunu şehir merkezinde ibreti alem için asaçaksınki diğerlerine ders olsun.

44
1
yanıtYanıtla
Bileciklii:

elleriniz dert görmesin o kadar ailenin ocağına ateş düşmesine aracı olan bu şerefsizlere az bile

45
0
yanıtYanıtla
ELBİSTANLI AFŞİN:

KESİN DÖVEN ÇOCUKLAR ÜLKÜCÜ MAFYANIN ADAMLARIDIR. ONLARIN BÖLGESİNDE SATIŞ YAPTIĞI İÇİN YALANDAN DÖVERKEN UYUŞTURUCU KARŞITI AYAK YAPIYORLARDIR. SAKARYA MAFYA ÜLKÜCÜLERİN UYUŞTURUCU VE KARILARI PAVYONLARDA PAZARLADIĞI YERDİR. ÖĞLEN NAMAZ AKŞAMA ÇEK SENET TAHSİLATI, İKİNDİ ALLAHUEKBER GECESİNDE KARI PAZARLAMAK. HAYATLARI BU

9
36
yanıtYanıtla
orçunorcunberk@hotmail.com:

kuyruk acınız var galiba :) Başbakanına söyle temizlesin o zaman

yanıt0
yanıt0
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title